Bottoms Up smakebiter

Deilig vær og sol, billettene til Hellas er i boks og tiden flyr! Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til ferie nå og selv om jeg har mye å gjøre så klarer jeg liksom ikke å stresse meg lenger! Herlig! :D Tenkte å vise dere noen Bottoms Up brosjer som jeg har laget for en stund siden, men fikk aldri tid til å blogge om dem. Disse er bare en liten del av brosjene som har reist til Namsskogan Familiepark!Jeg ser nå at det ble kanskje altfor mange bilder på et innlegg, men det er vanskelig å plukke ut favoritter blant 100 brosjer som dere ikke har sett før. ;) Har fått masse skryt for Bottoms Up brosjene mine i det siste og det gjør meg såååå glad! Jeg bare elsker både å lage dem og å ha dem på!  Disse skal dukke opp flere steder nå snart! Stay tuned! ;)

Jeg får komme tilbake til verkstedet nå... Holder på å rydde opp og pakke bort ting siden jeg skal flytte verkstedet fra loftet. Vi trenger enda et barnerom snart og det er lurt å få ting gjort før magen blir for stor. ;) Så foreløpig blir det litt mindre produksjon. Plannen er å flytte verkstedet utenfor huset, men har ikke funnet et passende sted ennå. Så hvis du kjenner noen som har feks en gård her i området og leier ut et lite rom som ikke blir brukt må du bare si ifra!

 

 

3 kommentarer

Ingvild

15.06.2012 kl.14:18

Heisan! Jeg fikk nettopp en bursdagsgave av kjæledyrene mine (haha ja!) og det var et par øredobbler fra thelittlebox, derfor måtte jeg selvfølgelig søke opp denne bloggen som stod på etiketten, tihi! :D Så utrolig mange fine ting du lager!! Falt pladask for de røde retro-inspirerte øredobblene jeg fikk tilsendt i posten i dag, de var kjempefine!

Hvis du vil, kan du jo ta en titt innom bloggen min, jeg skriver mye om bøker, tanker og drømmer :) Med vennlig hilsen Ingvild Hegge Erisken!

Anna GL

15.06.2012 kl.21:30

Den med løvetann var jo så flott! Og så likte jeg veldig godt den med den gamle mannen med de røde stripene bak. De er kjempeflotte! :)

Kanskje det kan hjelpe å sette inn en liten annonse i lokalavisa? Kanskje det er noen som har et rom eller en kjeller eller noe, hvor man kan utfolde seg?

Ha en fortreffelig sommerferie når den kommer! Jeg skal også til Hellas! :)

Jeg sendte deg forresten en lenke til et bilde på Twitter, her om dagen. Det minte meg om deg og miniatyrene dine. :)

Klem!

Anna GL

17.08.2012 kl.11:40

Nå må du komme hjem Maria, slik at jeg får lagt inn en smykkebestilling! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

30, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits