Ferie?Nei, jeg befinner meg dessverre ikke her.... men jeg har allerede begynt å drømme om hjemlandets turkise strender... Imens må jeg bare "kose "meg med husarbeid... Rydder opp og vasker klær og drømmer... Jeg holder begge nettbutikkene stengt i dag for det må ryddes der og. :) Men alt skal være på plass igjen i morgen! ;)  

 

Den fine stranden på bildet er på øya Zakinthos. Bildet er "googlet".

5 kommentarer

Anna GL

05.06.2012 kl.12:30

Er det Zakinthos du kommer fra? Jeg skal faktisk til Korfu om bare noen uker. Har aldri vært i Hellas før, så det blir spennende. Jeg gleder meg veldig til å bade og få sol og varme på kroppen nå - for det er jo ikke så lett her hjemme i Trøndelag. ;) Skal dere til Hellas i sommer, eller er det bare utstilling og butikk som står i hodet på deg? :)

Jeg har faktisk turnusfri nå og skal jobbe i helga. Så langt har jeg ikke gjort noe vettugt - verken i huset eller håndarbeid. Har rett og slett kastet bort tiden på internett og spilling. Bare tull, vettu. Men nå tenker jeg å sette på lydbok på ørene og få fuget det siste som står igjen på badet. Da får jeg kanskje litt bedre samvittighet etterpå. ;)

Ha en fin dag og sett på noe herlig musikk på ørene mens du henger opp klær og vasker gulv. Kanskje de kreative tankene kommer strømmende over vaskekluten! :)

Nina

05.06.2012 kl.22:42

Nydelig strand Maria:) Skjønner du drømmer om turkise strender, sommeren lar jo absolutt vente på seg her i Trøndelag....

demie

06.06.2012 kl.20:08

Corfu for meg i år. Men ikke før Juli...

Janne

09.06.2012 kl.09:59

Hei Maria :)

Så vakkert bilde av ditt kjære hjemland !!!

Skjønner godt at du lengter dit ;)

Men det er jo ikke så verst vær i dag da.

Tusen takk for en ( som alltid ) hyggelig kommentar inne hos meg :)

Klemmer fra Janne

Kos deg i dag !

Anna GL

26.06.2012 kl.09:07

Det blir nok kjempegodt å komme seg på lang ferie for deg også, tenker jeg ja. Jeg har ferie nå og me det regnværet ute får man jo gjort litt inne. ;) Vi drar på tur neste uke, og innen da skal jeg hjem til mor, besøke venner og hjem til svigermor. Travelt med ferie! :) Flyr dere når dere skal være så lenge, eller tar dere bilen fatt? Ha en fin ferie - og krysser fingrene for at sola finner Trondheim og Levanger. :) Klem

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

30, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits