Utstillingen i Namsskogan har åpnet dørene sine!

Jeg har snakket og forberedt meg for denne utstillingen lenge. På lørdag har galleriet i Namsskogan familiepark endellg åpnet dørene sine! Her er noen smakebiter! :)
Fine redesignede klær og assesoarer fra flinke Ingrid, tøffe møbler av Lena og Anders fra Stasjon, vidunderlige bilder av Lena og mine smykker, alt på plass i galleriet! "Ektsraliv" er uten tvil en meget fargerik utstilling!

Vi storkoste oss med forberedelsene og ble kjempegodt motatt både av ansatte i parken og lokalbefolkningen! :) Tusen hjertelig takk til Liv Trones og alle ansatte for all hjelpen og gjestfriheten! Vi følte oss hjemme fra første øyeblikk! :) Turen til Namsskogan Familiepark anbefalles på det varmeste, både for store og små! Å være der var en unik opplevelse! :)

 

 

PS: De to siste bildene er tatt av Ingrid Riddervold.

2 kommentarer

Anna GL

05.06.2012 kl.11:12

Det ser kjempelekkert ut! Godt jobba! :)

Kan du senke skuldrene litt igjen nå? :)

Stina

05.06.2012 kl.13:48

Så stilig:) Blir nok en tur til Namskogan i år også for å ta bilder, så da må jeg ta en kikk på utstillingen din:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

30, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits