Det nærmer seg....

Tiden går fort spesielt når man har mye å gjøre.... Jeg jobber som gærning for utstillingen i Namsskogan Familiepark... Nå har også plakaten til utstillinga kommet og den er jammen fin! :) Ekstraliv er navnet til utstillingen og alt som skal stilles ut skal ha fokus på gjenbruk og redesign. :)


Bildene har vi tatt selv og Lena Knutli fra Stasjon som er fotograf,  dro til om meg oppover og hadde en fantastisk photoshoot med dyrene i parken!


Se på den nysjgjerrige bjørnen da! :D Det set ut som at den er fascinert av kommoden! Kanskje verdsetter den redesign og gjenbruk?


Og ilderen her måtte jo sjekke smykkene og speilet! :D


Og påfugl-damene ble fristet av jordbæret! :D

Lena har tatt masse artige bilder som dere kan se på bloggen hennes! Absolut verdt besøket! ;) Det var bare synd at vi ikke fikk bruke dem alle på plakater....

Er du nær parken i sommeren, så må du bare ta turen innom! Det er en fantastisk opplevelse for store og små! Mer info kan dere finne her. :)

 

Alle bildene er brukt med tillatelse av Lena Knutli. Vennligst ikke kopier bildene. Ønsker du å låne dem bare ta kontakt med Lena først.

3 kommentarer

Anna GL

16.05.2012 kl.13:39

Så gøy! 2. juni nærmer seg jo riktig så raskt! Lykke til med innspurten! :)

Og så er jo en av mine favorittmotiver gjengitt på plakaten. Kjempestas! Når skattepengene kommer, så kommer jeg for å handle smykker, Maria! :)

Janne

16.05.2012 kl.13:55

Så spennende Maria :) !

Lena er veldig flink til å ta bilder, jeg digger hennes humor i bildene ;)

Ha en kjempefin feiring i morgen :)

Klem fra Janne

demie

19.05.2012 kl.17:38

Dette er så spennende! Stå på Maria!

( bildet med bjørnen er bare så kul!!!)

polla filia : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

30, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits