Brodert i tre

Ny uke, nye muligheter...I hvertfall teoretisk! I følge kalenderen min er denne uka lik den som gikk...Mye jobb som vanlig. :) Er bare en kjap tur innom bloggen for å vise et nytt prosjekt, nemlig brosjer brodert i tre. :)


Jeg har jobbet mye med natur som tema i det siste..  Da jeg fant treknappene i en pose gjemt lang bak i skapet, i lag med en eske full av broderigarn (funnet på fretex for en stund siden), en lys ide slo ned i hodet mitt :) Tre kombinert med perlegarn, litt fantasi, en boremaskin og en nål og voila! Unike, håndlagde brosjer!;)


Noen av dem er beiset eller farget og deretter pusset med sandpapir og lakkert. Andre skal beholde naturfargen. :)


Og her er en som er litt mer "grafisk". De som kjenner meg vet  at jeg elsker linjer og jeg synes egentlig at det enkle motivet passer perfekt her og kommer i så fin kontrast med den runde formen! :) Nå er det et helt parti sånne knapper i ulike størrelser, som er beiset og lakkert og venter på meg! Ønsker alle sammen en fin ukestart!

 

5 kommentarer

Ingrid Riddervold

14.05.2012 kl.18:28

Jeg likte desidert den siste best :-D

Anna GL

14.05.2012 kl.19:40

Så kult! Jeg liker også den siste utrolig godt!

Så kjekt å se at kreativiteten blomstrer litt selv om det er mye å gjøre! :)

Klem

Janne

14.05.2012 kl.20:32

Kjempestilig !!

Du er så kreativ Maria :)

Jeg likte det siste aller best - veldig inn i tiden ;)

Klem fra Janne

Siw Eriksen

14.05.2012 kl.22:54

Kjempespennende med noe nytt!

Du er så kreativ :)

Grattis med vennen i magen.

Dere har en flott tid foran dere...

Klæm Siw

Unni

15.05.2012 kl.10:22

Veldig god ide!

Og både fint, tøft og trendy!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

30, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits