Absence makes the heart grow fonder...

og jeg har vært borte ganske lenge, det er sant... Jeg skal ikke begynne med unnskyldinger,nei...jeg kan bare si at det er mye som har skjedd i løpet av denne perioden... Spennende turer i Norge, koselig venner- og familiebesøk fra hjemlandet,en baby i magen, runddag (har blitt 30...) nye samarbeid, kurs, oppussingsprosjekter og masse masse jobb... :) Kort sagt jeg har det travelt men jeg har det bra!

Merker at det er litt vanskelig å komme en detaljert oppdatering om alt som har skjedd men jeg kan i hvertfall fortelle dere om et nytt samarbeid. :) De som bor her på lille Levanger eller nabobyene har sikkert hørt om kanelstua. En liten koselig og nostalgisk cafê i sentrum som åpnet dørene sine for nesten ett år siden.


Gamle møbler og dekor, lun stemning, ferske håndlagde kanelsnurrer, behagelig musikk, smilende jenter bak kassa og avslappede gjester som nyter en kopp cappuccino eller deilig varm kakao. Heaven! :D I slutten av april har Kanelstua blitt også til "gavebutikk", som Marte som driver kafeen sier. :) I et lite hjørne ved siden av hyller med gamle kopper og små poser med fersk kvernete kaffeblandinger er også et lite utvalg av mine håndlagde ting å finnes. :)

 

Så dere som leter etter unike og håndlagde gaver til venner eller dere selv kan ta turen innom Kanelstua og kombinere shoppingen med en hjemmelaget kanel-is! Genial, ikke sant?

 

Til slutt vil jeg bare si tusen takk til alle dere venner, kjente og ukjente for så positiv tilbakemelding! Det varmer hjertet mitt rett og slett! Og dere som ikke har vært til Kanestua ennå, har kanskje nå enda en grunn til å ikke utsette besøket? ;)

Jeg må tilbake til det kaotiske verkestedet mitt nå, selv om sola skinner ute.... men skal være tilbake snart (tror jeg... ;) ). Ønsker alle en strålende dag videre!

 

Alle bildene er lånet fra Kanelstuas blogg. Polaroids live forever! ;) 

Update: Bottoms Up brosjen på første bilde er solgt. :)                
 

3 kommentarer

Anna GL

09.05.2012 kl.17:52

Hei! Der er du! Så koselig å ha deg tilbake! :)

Gratulerer med baby i magen, og med runddag! :)

Kanskje kommer det plenty mer kreativitet med stor mage? ;)

Nyt finværsdagen! Litt ute og litt inne.

Klem

Ingrid Riddervold

10.05.2012 kl.16:01

Tihi so it's official ;-) Herlig. Jeg tror det blir en liten lillebror. Godt å "se" deg igjen!

Ingrida

12.05.2012 kl.22:32

Hjertelig gratulerer. Du er en solstråle.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

30, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits