Håndlaga 2012 finalist!

Jeg har skrevet om Håndlaga 2012 før, da jeg oppfordret alle å nominere favoritt-håndverkere og designere. For noen dager siden var nominasjonsrunden over og i går kom dommerne med ti finalister i hver kategori og avstemningen er nå i gang! Flere av mine ting var nominert hovedsakelig i to kategorier, nemlig redesign og smykker og det ser ut som at jeg er en av finalistene i begge kategorier! Lykke! :D

Det er faktisk Bottoms Up brosjene mine som ble plukket ut som finalister i begge kategoriene, blant utrolig fine ting og det varmer hjertet mitt! Bottoms Up er veldig spesielle for meg, mine hjertebarn på en måte... Det unike bak hver eneste brosje, detaljene og historiene, som hver brosje forteller, fascinerer meg fortsatt! Jeg er overlykkelig at jeg er så godt representert! :D Tusen tusen hjertelig  takk til alle dere som nominerte meg!

Besøk Håndlaga 2012 for å se alle finalistene! Flott design og håndverk og mange originale ideer i alle kategorier! Stem på dine favoritter og gi dem oppmerksomheten de fortjener! Jeg har allerede gjort det! ;)

 

Oppdatering: Leser nå at flere ble forvirret da de skulle stemme. Knappen for å stemme ligger over det tilsvarende bildet, ikke under! ;)

 

 

 

4 kommentarer

demie

26.mar.2012 kl.21:26

Gratulerer Maria! Vel fortjent : )

demie

26.mar.2012 kl.21:29

har stemt ; )

Anna GL

26.mar.2012 kl.22:04

Gratulerer deg nok en gang jeg! :)

Jeg er stor fan av bottoms up-ene dine, og har stemt så det griner! ;)

Trine

30.mar.2012 kl.06:51

hei Maria:) Gratulerer med nominasjonen:) Jeg har selvfølgelig stemt på deg:)

Klem fra Trine:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits