Sommerens salgsutstilling i Namsskogan Familiepark

Jeg har tatt en ufrivillig bloggpause pga pc- trøbbel. Pc'en min krasjet og jeg måtte levere den til reparasjon og klare meg uten den... Jeg hadde tatt back-up nylig, men tanken at jeg måtte kanskje investere på ny pc når vi har planlagt fem ukers sommerferie var skremmende... Heldigvis er pc'en god som ny :) og dessuten fikk jeg litt kvalitetstid sammen med familien min. ;)


Her er noen fine nyheter også! For en stund siden fikk jeg tilbud å være med som utstiller i Namsskogan familiepark denne sommeren! Temaet er gjenbruk og redesign og - som jeg ser på det -  kvinnelig kreativitet også! Vi er nemlig tre damer som skal stille ut! Flinke Ingrid Riddervold men sine fine redesignete klær og assesoarer, Lena Knutli fra Stasjon som er kjent for sine redesignede møbler og jeg med mine smykker og litt til. :) Nå er det bare å stå på med produksjon! ;) Utstillingen åpnes den 2. juni og skal stå til 26. juli så dere som bor i området eller har planlagt turen dit, ikke gå glipp av den! ;) Klikk på bildet for å lese litt mer om den eller besøk nettsiden til Namsskogan familiepark.

Jeg tar en kjapp bloggrunde til alle dere nå. Det er en stund siden jeg har besøkt dere og må oppdatere meg! ;) Ønsker dere en fin uke! :)

5 kommentarer

Nina

12.mar.2012 kl.18:24

Så artig med salgsutstilling da Maria:)

Synd med kræsja pc, men flaks at du nettop har tatt backup;)

Fem uker i Hellas i sommer eller? Hørtes deeeeilig ut!

Klem

ide-puffen

13.mar.2012 kl.11:00

Hei gode du.

Var godt å ta en pause her også. Har ikke helt kommet i gang med hverdagen etter ferien. Det var så godt. Er helt rolig i kroppen. Bryr meg ikke om rot i huset eller noen ting he he he. Pc trøbbel er så kjedelig. Jeg tror jeg skal invistere i en Mac, må bare spare litt til.

5 uker ferie...ja da regner jeg med dere skal til hjemlige trakter. Prøver å planlegge tur til Hellas/creta i sommer vi også, med ungene denne gang så de også får litt varme. Grekerne er jo så hyggelige !!! ;)) (og jeg elsker yogurt)

Jeg skal sørover i morgen. Sender deg en mail.

Holdt på å glemme å kommentere innlegget. Så flott du skal utstille i famileparken. Vi bor jo ikke mer en 1.5time derfra og er der en gang iåret. Så herlig der når solen skinner. Gleder meg til å se utstillingen.

Vi snakkes

Klem klem

Demie

14.mar.2012 kl.07:40

Dette er kjempe spennende Maria! Masse lykke til med poduksjonen og... kanskje vi må ta en tur nordover om sommeren ???

klem fra d

Janne

15.mar.2012 kl.09:57

Drit med pc som ikke virker ja , og dyrt ikke minst .

Så bra at du er tilbake :)

Jeg har også vært litt ute av blogg i noen dager , det må til noen ganger .

Så spennende med denne utstillingen :)

Vi har lyst til å dra nordover i sommer, kanskje vi kjører forbi i den tiden . Da skal vi stoppe opp der !

Tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos meg :)

40- Det er topp det !

Klem fra Janne

ide-puffen

21.mar.2012 kl.12:55

Heia søte vakre du.

Takker for en fantastisk fin formiddag med deg og håper vi får til å møtes snart igjen.

Håper alt står bra til.

Klem fra meg

Randi

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X












bloglovin




Kategorier

Arkiv

hits