Simplicity

Diamonds are forever. Det er sant, men noen ganger kan man like greit bli forelsket i noe enklere og mindre kostbar. :)


Her er en liten stabelring som så dagens lys i dag. Simpel men fin. :) Hele ringen er laget av sterling sølv og "diamanten" ble fasetert for hånd med filer og sandpapir. Diamanter i dag er selvfølgelig ikke kuttet på denne måten, men det var de faktisk i 15. århundre. Kuttet heter for "old single cut". :)Selve ringen har matt finish mens "steinen" er så høyt polert at den reflekterer alt rundt seg nesten som et speil. :) Den er så delikat at den kan enkelt kombineres sammen med favorittringen eller gifteringen, men den er like fin å ha på alene. :) Fin bursdags- eller kjærestegave og kanskje et alternativ til astronomisk dyre frieringer? Det er jo en "diamant"!  ;) Hva synes dere?


 

3 kommentarer

Anne Lise

28.feb.2012 kl.19:11

Denne diamanten likte jeg godt, og for meg så absolutt et alternativ til den dyrere varianten! Det enkleste er ofte det fineste.

demie

29.feb.2012 kl.09:58

well.. my husband "owes" me a marriage ring.... ;p

Vakkert igjen Maria!Jeg må lage en spesiell sparre bokse med navn utafor The Little Box!!! Ha en god dag : )

Anna GL

29.feb.2012 kl.19:56

Kjempeflott! Skulle ønske jeg var en ring-person! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits