Recycled with a precious touch!


To nye smykker som kom til verden i dag! Begge laget av bitesmå forsølvete skjeer. :) Jeg har fortsatt ikke konkludert på navn for disse smykkene, selv om jeg har fått mange gode forslag...(Tusen takk!)

Motivet er tegnet som alltid på frihånd og så saget på metallet. På denne måten blir hver smykke unik, noe som er ganske viktig for meg. Disse her er nesten 3 cm lange og mindre enn 2 cm bredde. Jeg hadde veldig lyst til å kombinere gjenbruk med litt mer edle materialer og derfor har jeg brukt små edle perler. :) Det ene smykket har fått ekte korallperler i fin ferskenrosa farge i kombinasjon med en litt større turquoise stein og det andre har fått små peridot perler i ydelig limegrønn farge og en liten fasetert glasskrystall. Begge har også noen få 925 sølvperler nær anhenget. :)


Hvert anheng er oksidert og så pusset med scotch-brite på begge sider. Jeg synes at lyseffekten som skapes på denne måten er fin og leken og gir rett og slett liv i overflaten. :) Begge smykkene er montert på wire og sitter fint rundt halsen og begge har fått forgyllet lås. :) Pris :560,- Kommer snart på nettbutikken. :)

3 kommentarer

Cilith

27.feb.2012 kl.20:17

Så vakkert!

demie

27.feb.2012 kl.20:19

Det er helt utrolig hva du får til !!!

Anne Lise

27.feb.2012 kl.21:37

Aldeles nydelig! du er så flink:-)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits