"M" & "M"


Tastatur ringene viser seg til å være veldig populære og bestillingene kommer inn den ene etter den andre! :D Tusen takk til alle dere som deler linker på facebook, twitter osv og sprer ordet om mine ting! Jeg er takknemlig og setter stor pris på det!  :D Nå må jeg bare få tak i flere skrivemaskiner! ;)

På bildet ser dere "Frøken M" og "Fru M". Den svarte "frøken" er bestilt av fine Monica og den grønne "fruen" er min egen. (Jeg føler meg ikke som en fru, men siden jeg nærmer 30 og har vært gift i fem år nå, er jeg vel ikke frøken heller. :p) Fine Ingrid og Randi har også presentert sine tastatur-ringene på bloggene deres. Takk for så fine omtaler jenter! (Hvis dere vil se på bildene og lese inleggene trykk på navnene) :)

For dere som er nye her inne (og velkommen skal dere være!), lages tastatur-ringene hovedsakelig av gjenbrukte materialer. Det er ikke bare tastene som er brukt på nytt, men også ringene selv er laget av gammel sølvbestikk, nemlig gaffler. :) Innfatningen er lager av 925 sølv i bunnen og finsølv rundt. :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits