Scraps : Ny nettbutikk

Jeg har kjøpt inn materiell i åresvis...Noen ganger med konkrete planer, andre ganger uten noen som helst plan...ofte fordi jeg syntes at noe er fint og kjekt å ha (man vet jo aldri...) eller fordi noe var på tilbud... Resultatet er at jeg har nå et kjempestort lager av forskjellige ting som jeg mest sansynnlig ikke kommer til å bruke...ikke snart i hvert fall. :) Et stort lager er jo greit å ha, men når dette må oppbevares i et lite rom, da er man plutselig i trøbbel... Det skjer ikke sjelden at jeg letter etter noe og aldri finner det eller at jeg lager rot overalt før jeg finner det...men nå er jeg også lei av det hele. Så jeg begynte å rydde og har bestemt meg for å for å bli kvitt enkelte ting. Derfor kom Scraps til verden. :)

En liten materiellbutikkepla.no. I utgangspunktet vurderte jeg å lage små materiellpakker som jeg kunne legge ut på den allerede eksisterende nettbutikken, men da jeg så hvor mye jeg har til overs måtte jeg bare åpne ny butikk.  :) En del småting er allerede lagt ut - smykkedeler for det meste - og det kommer mer etter hvert. Jeg har fortografert det meste, men det tar litt tid å legge ut tingene, siden alt må måles først. ;)

Hvis du liker å lage smykker selv-  til deg selv eller som gaver-  eller hvis du har tenåringer som synes at det er artig å pusle med smykker så er det bare å ta en tur innom butikken. :)

 

3 kommentarer

argp

27.feb.2012 kl.14:25

Kjempe fint blogg! :)

Anna GL

27.feb.2012 kl.14:38

Liker navnet! :) Og veldig lurt å opprette en ny butikk om det er veldig mye det er snakk om. Skal ta meg en kikk nå og se om jeg kanskje kan finne noe spennende! ;)

demie

27.feb.2012 kl.20:15

Veldig interessant ide! Skal ta en titt snart : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits