Fuglesang?Naturmotiver er visst en av favorittene mine i det siste... Hver gang jeg har blyanten i hånden blir det plutselig fugler, dyr, blomster og treer! Kanske er våren savnet mer enn jeg tror? Halssmykket på bildet kom til verden i går. Motivet er ikke så vårlig men jeg er fornøyd likevel. :)

To små fugler som sitter på en "strømkabel" (litt usikker om det norske ordet her) ved siden av et tre... Her i Norge ser man jo ikke strømkabler siden de er gravd ned i jorda, men i Hellas finnes sånne kabler overalt og de er fulle av fugler (og her dukker opp "det greske" igjen...kanskje hjemlengslen er større enn jeg tror også?)!


Den er laget av en liten rundt 60gr sølvskje, (tror at sånne skjeer heter fløtteskjeer, men er litt usikker). Motivet er tegnet på frihånd og så saget på skjeen. Selve anhenget er 925 sølv og hele smykket er oksidert og pusset med scotch-brite for å få litt mer tekstur og et litt røffere uttrykk. Planen er at smykket skal henges av en fin lang oksidert sølvkjede som skal få håndlaget lås, men jeg må vente litt med den. Kjedene som jeg har bestilt har ikke kommet ennå. ;)


Tror at jeg må også knipse noen bilder av halssmykkene i bruk... Det er litt vanskelig å gjøre det selv men nå er det helg snart og jeg får sikkert litt hjelp, tenker jeg. ;o) Og siden jeg snakker om hjelp, jeg takker ja til alle som har forslag om et navn til dette smykket (og evt. lignende smykker i samme serie)... Jeg tenkte på "birdies" eller "fuglesang",  men det er noe som ikke stemmer.... Hva synes dere da?

 

7 kommentarer

Janne

24.feb.2012 kl.18:17

Nydelig smykke i ekte gjenbruk som vi liker ;)

Her hvor jeg bor er det kabler i kryss og tvers, sånn er det når man bor i "glissgrente strøk " he he ;)

Navneforslag : Vårtegn ( det er jo da fuglene begynner å sette seg på kablene )

Jeg likte fuglesang og birdies også ;)

Ikke lett å finne på navn slik , men plutselig , uten at mantenker på det , kommer svaret dettende i hodet på en :)

God helg Maria !

Klem fra Janne

ReVinyl

24.feb.2012 kl.18:41

Nydelig smykke!

Utrolig at det går an å lage noe så vakkert ut av en skje.

Du kan virkelig trylle :)

Jeg syntes birdie av søtt jeg da.

Forslag? Hva med "Fri som fuglen"

"Fly with the wind"

Fin fin hælg te dæ!

Siw

Anna GL

24.feb.2012 kl.19:14

Kjempeflott smykke! Det er herved på ønskelista mi! :)

Her i Norge er det nok telefonkabler som går sånn mellom husene. Da jeg var i Romania en tur i sommer, så jeg at de hadde kjempemange slike kabler mellom hvert hus. Virket som om de hadde en ny kabel for hvert telefonapparat. :D

Siw sitt forslag "Fri som fuglen" syns jeg var veldig fint. :)

God helg! :)

Ingrid Riddervold

25.feb.2012 kl.17:31

Hva med early-birds? (morgenfugler :-))

Lise B

25.feb.2012 kl.19:51

Hei Maria. Smykkene dine er fantastiske. Jeg tror nok jeg må kjøpe et av deg en dag:)

demie

26.feb.2012 kl.01:02

Vakkert Maria!

Anette

28.feb.2012 kl.20:25

Nydelig smykke:) Og utrolig gøy at det er laget av en skje!

Syns forresten Early-birds var et veldig bra navneforslag;)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits