Håndlaga 2012

Litt stille her på inne i det siste men jeg har hendene fulle med kundebestillinger som må leveres tidsnok....Men her er en liten nyhet som er verdt å dele og å spre ordet om det!

Etter fjorårets stor suksess, arrangerer Strand og Blåbær Håndlaga 2012! Håndlaga er et fantastisk initiativ, en "fest" for håndarbeid og håndlagde varer og nå er nomineringen i gang! Det finnes åtte ulike kategorier hvor alle kan nominere to  ting i hver kategori (en av sine egne og en laget av noen andre.) Les mer om hvordan du kan bidra med dine nominasjoner her. Det finnes masse fine produkter der ute og utrolig flinke folk som kanskje fortjener en nominasjon, så klikk på bildet og delta! ;) Fristen er 12.mars og det finnes også flotte premier til noen heldige nominerere! Spre budskapet videre! ;)

 

3 kommentarer

Janne

21.feb.2012 kl.23:22

Så spennende Maria . De åpner ikke før 25 .ser jeg . Da må jeg inn å nominere ! ;)

Ha e n fin dag i morgen :)

Klem fra Janne

Anna GL

22.feb.2012 kl.17:51

Dette var bra du sa, for jeg hadde helt glemt å levere nominasjoner. Har enda litt tid på meg, men det skal gjøres. :)

Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min. Det er så stas med tilbakemeldinger! Håper forresten også at du tar litt bilder av kundebestillingene etter hvert som de blir ferdige, slik at du kan vise de fram etterpå. :)

demie

22.feb.2012 kl.19:45

Jeg har akkurat nominert deg for "min" ring ; )

Veldig bra innsats. Masse lykke til Maria!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits