Frøken "R" dressed in black & Frøken "W"

Etter en superrask reise til Oslo på mandag og et "hyggelig" møte med det greske byråkratiet, så er vi tilbake... Vi måtte nemlig fornye passene våre så hele familien reiste til hovedstaden og tilbake i løpet av noen timer... Masse stress for å rekke alt.. Dumt at vi ikke hadde fri og ikke kunne kose oss litt i Oslo da...Men, men... Det er koselig hjemme og! ;) Og nå at alle friske så får jeg jobbe litt mer, uten å ha dårlig samvittighet! ;)


Frøken "R" dressed in black og frøken "W" kom til verden forrige uke. Den svarte "frøken" ble bestilt av Randi og er allerede på vei til Namsos.Randi er en skikkelig tøff og morsom dame! Hun er en dyktig møbeltapetserer og holder på med utrolig mange og spennende prosjekter når det gjelder interiør! Hun er så flink til å tenke på en dristig og kreativ måte! Besøk bloggen hennes, så skal dere skjønne hva jeg mener! ;) Herlige bilder og masse inspirasjon! ;)


Hun måtte bare ha en "R" ring og siden den første var allerede solgt så har jeg laget ny til henne, i riktig størrelse.  Denne er svart, litt mer avrundet og bokstaven er litt større.  Kjekt at det ikke blir to like! Innfatning laget i sterling sølv og selve ringen er igjen laget av en gammel 40gr sølvgaffel.


Frøken "W" er også kundebestilling! Inger Lise og jeg skulle ta en kopp kaffe sammen og kose oss med litt jenteprat og da så hun min egen ring (som jeg ikke har visst dere ennå...). Diskusjonen ble stoppet med en gang og hun ville bare prøve ringen ! "Jeg vil også ha en sånn! Kanskje "I" blir litt kjedelig...men en "W" hadde vært kult! ",sa hun.       Inger Lise og jeg ble kjent helt tilfeldig da hun kjøpte et par øredobber fra nettbutikken min. Hun bor bare noen få kilometer unna og er gift med en greker og snakker flyttende gresk selv!  Hun er også en "gjenbruks-addict" og har alltid flere oppussingsprosjekter på gang! Bloggen hennes heter "Maratonjenta" og er absolut verdt et besøk!

Jeg håper at dere jenter blir fornøyd med ringene! ;) Det var veldig artig å lage dem i hvertfall! :D Nå er det på tide å jobbe litt mer, tenker jeg... Lurt å bli ferdig med enkelte ting før "sjefen" kommer fra barnehage... ;) Karnevalkostyme må jeg også sy... Føler tidspress plutselig... Ønsker alle sammen en fin dag videre!

13 kommentarer

Trine

16.feb.2012 kl.20:08

Liker de ringene godt jeg, Maria:) takk for hyggelige kommentarer inne hos meg:) Godt å få bedre tid nå når jeg er ferdig med kabaret:)

Nydelig bilde med prestekrager under her:)

klem fra Trine:)

Eline

16.feb.2012 kl.20:21

Utrolig tøffe ringer! Har du en "E"?

Eline

16.feb.2012 kl.20:24

Helst så lik "R"en du laga til Ingrid som mulig :-)

ide-puffen

16.feb.2012 kl.22:21

Takk takk for en one and only ring. Jeg kommer til å nominere deg i http://handlaga2011.blogspot.com/ I kategori 5 smykker og eller kategori redesign.

Blogger ringen på fingern i morra.

Klem klem

Monica

17.feb.2012 kl.14:14

Åh, hurra - for noen nydelige ringer.

Du har vel ikke M?

tovepia

17.feb.2012 kl.21:13

Fant deg hos Randi, såå flotte ringer..kanskje kommer det en T også?..likte veldig Randi sin.

demie

17.feb.2012 kl.22:11

Μαρία μου καταπληκτικά τα δαχτυλίδια!

W for Wonderful : )

Janne

19.feb.2012 kl.20:09

Disse ringene er så kule altså Maria :)

Råstilig gjenbruk !

Så ringen inne hos Randi også ;)

Klem fra Janne

Kos deg i kveld !

Anne Lise

20.feb.2012 kl.17:12

Hei Maria:-) De gardinene jeg viste på bloggen min fra barnerommet, er i et stoff som absolutt ingen vil ha. Vanlig bomullsstoff med retromønster er jo ikke noe problem. men dette er av det tynn, gjennomsiktige vevde stoffet i en syntetisk kvalitet, jeg vet ikke hva det kalles. Men alltid når kunder kommer med varer fordi de tømmer huset til noen, passer jeg på å si at vi tar imot gamle sengetøy, duker og gardiner også. Det er ikke lett å få inn retrostoffer aom kundene vil ha, men jeg gjør mitt beste ihvertfall:-) Kanskje en vakker dag dukker det opp et lass, jeg drømmer ihvertfall om det. De få tingene vi får inn blir solgt med en gang! Ha en fin kveld! Hilsen Anne Lise:-)

Nina

21.feb.2012 kl.22:46

Jeg rett og slett ELSKER disse ringene Maria, jeg sitter og ser ned på fingrene mine og ser hvor jeg kan ha plass til en ring... ;)

Vil veldig gjerne se lille prinsesses karnevalskostyme også, sikkert noe kreativt kjenner jeg deg rett;)

Klem

Jeanette-Jess1

22.feb.2012 kl.01:36

Heisann

Så utrolig herlige ringer, lager du slike på bestilling, og hva tar du for en ring?

Skulle gjerne hatt en med bokstaven J og kanskje en med F...

Lang venteliste...?

Maria

23.feb.2012 kl.13:00

Nina: Takk Nina! Karnevalkostyme ble til slutt kjøpt inn... Jeg rakk ikke å bli ferdig med lambada kjolen (vi hadde samba farger som tema på bhg)så lille Giota var kledd som Rødhette. Fikk litt dårlig samvittighet men hun var strålende fornøyd! ;)

Knitbymary

24.feb.2012 kl.17:40

Nei, så kult! En sånn en ønsker jeg meg :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits