Flere "mandeltreer"... og en liten rose!

Det blir et kort innlegg i dag, fordi forkjølelse runde 2 er allerede her.... Men jeg tenkte at jeg kan vise dere noen bilder av gårsdagens ferdige prosjekter. :) To nye halsmykker av gamle skjeer og en liten ring. :)

Disse her er litt mindre enn det første og er laget av gamle skjeer i forsølvet messing. Skjeene hadde ganske mye slitasje på overflaten, noe som gav en sjarmerende og nostalgisk effekt på det første smykket,  men ikke på det andre. Det spørs om jeg må forsølve dem på nytt da, i hvertfall det ene. Begge er montert på en delikat kjede i sterling sølv. 


og siden jeg har begynt med natur motiver, føltes det nesten naturlig å lage noen roser også... Ringen her er et lite eksperiment om hvordan jeg kan bruke de små restene som blir igjen av bestikket. Rosene er i utgangspunktet laget som modell i voks deretter støpt for hånd i støpesand.  Selve ringen er 925 sølv.

Liten og elegant, perfekt som stabelring, eller til folk som ikke liker store ringer. ;)  Størrelsen på den er 52, altså for  damer som har litt smalle fingre.  :)

Jeg takker dere hjertelig så hyggelige og motiverende kommentarer om "Frøken R" ringen! Dette blir et spennende prosjekt tror jeg... Stay tuned! :)

2 kommentarer

Janne

10.feb.2012 kl.16:52

Jeg blir så fascinert av det sirlige arbeidet du utfører av ei skje ! ;)

Må være et tålmodighets arbeid.. du er flink :)

Så må jeg få si at de ringene under her var skikkelig tøffe !!

LIIIIKER :)

Ønsker deg ei fin helg :)

Klem fra Janne

demie

11.feb.2012 kl.16:02

Maria that rose ring... why are you doing this to me????

Just kidding. Keep up the good work! You are creative and a hard worker

- an amazing combiantion : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits