Nyhet : Frøken "R"

I det siste prøver jeg å få litt orden på lageret.... Jeg har et rom som er stappfull av verdens rareste ting...jeg finner aldri det jeg leter etter før jeg har laget stort rot... Jeg husker ikke hva jeg har en gang! Men når jeg leter i rommet mitt, føles det som at jeg leter etter olje! Så mange skatter som dukker opp!


I går fant jeg disse herlighetene gjemt og glemt i en eske! Knapper av en gammel skrivemaskin. Jeg kjøpte skrivemaskina for ca 2 år siden på Bruktbo Mule og den var et av mine første bruktkjøp her i Norge. Tror at jeg har den fortsatt men hadde ikke tid til å lete i skapene.... Knappene ble i hvertfall demontert med en gang og planen var å lage smykker av dem...Jeg har stor forkjærlighet for gammel plast.. Den er helt annerledes enn plasten som vi kjenner den i dag... Dere skjønner vel hva jeg mener, ikke sant? Vel, det tok meg noen år (jeg er litt treg noen ganger kan man si), men i dag er "frøken R" her!


Jeg er så fornøyd! :D Ringen ble så tøff! Nostalgisk og industriell samtidig og kanskje litt eksentrisk! Hoho!  Herlig flaskegrønn farge rammet inn av sølv. Og "R" er gravert på plasten og har verfens fineste kremfarge!


Knappen sitter godt i en innfatning av sterling sølv og selve ringen er laget av en gammel 40gr sølvgaffel. Lett polert i utgangspunktet og så oksidert og pusset for å få litt mer røff uttrykk. Den bærer to stempler, 925 og resirkulerings symbolet! ;o)Jeg håper at dere liker den! Jeg tenker at et kan være en fin og personlig gave, hvis navnet ditt for eksempel begynner på "R" eller kanskje er det "gubben" som heter Rolf eller Roger? Og hvis du liker ideen, men "R" ikke er riktig bokstav, vel, jeg har hele tastaturet! Gi et pip! ;o)

Tilbake til jobb nå....flere prosjekter som står delvis ferdige og venter! ;o) Klem!

10 kommentarer

aniika

07.feb.2012 kl.15:57

Hei!

Kjempefin blogg du har! :)

Ha en fin dag!

Hyggelig med en kommentar tilbake :)

vink

07.feb.2012 kl.16:01

Kjempefin blogg du har her! :) <3

demie

07.feb.2012 kl.18:23

Μαρία! έχεις βαλθεί να με ξεφραγιάσεις μου φενεται ; )

ένα D ωραίο θα ήταν...

Nina

07.feb.2012 kl.18:42

Nok en gang Maria; jeg skjønner ikke hvor du tar det fra. Hvor skal denne kreativiteten ende? RÅKUL ring! I like:)

Klem fra Nina

line

07.feb.2012 kl.20:32

Maria du er SUPERFLINK og godt å se att du skaper nye vakre ting.

håper alt er bra med deg.

klem Line

Ingrid Riddervold

07.feb.2012 kl.22:24

OMG den R'en ligner jo logoen min! åååååååååååå, hva er prisen?? og størrelsen? Og når skal jeg besøke deg? :o)

ide-puffen

08.feb.2012 kl.18:59

Hei Maria.

Jeg bare MÅ ha den ringen!!! Selger du den? Kr?

Hilsen R hi hi

Villblomsten

08.feb.2012 kl.20:08

Den var flott , tøff og gøy :-)

Jeg elsker gjennbruk :-)

Anne Lise

09.feb.2012 kl.12:43

Hei:-) Da ser jeg at det har ordnet seg med kommentering for deg igjen. Skulle akkurat til å svare deg på den mailen:-) Jeg har ikke opplevd det samme selv, men hører at flere plages med det. For en superfin ring...så arti ide med de tastene:-) Ha en fin dag:-) Hilsen Anne Lise

Torild

21.feb.2012 kl.12:37

Heia :)Synes det med den ringen var helt fantastisk.Er det slik å forstå at jeg kan sende deg

en gammel sølvskj, eller gaffel så lager du en ring av det,og jeg sier hvilken bokstav jeg vil ha på???Og i tilfelle hva tar du for det????Helt genialt å gi i presang til helt spesielle.

Min e-postadresse er:torildaasheim@gmail.comEn fantastisk blogg du har,har akkurat oppdaget den,så den skal bliiakttatt. MVH Torild Aasheim PS!!Håper å høre fra deg.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits