Giveaway hos Ekte Heimlaga!

Flinke Anna har endelig giveaway på bloggen sin! Anna er en super kreativ dame, som er bosatt i nærheten, nemlig Trondheim! Jeg husker overhodet ikke hvordan jeg fant ut om bloggen hennes, eller om hun fant meg fordi det er en stund siden og egentlig spiller det ikke så stor rolle...Hun har en superkul blogg som er verdt å besøke! Anna har blitt bitt av broderibasilen og hun broderer så mange artige bilder! Hvis du ønsker å vinne broderiet på bildet så må du bare klikke her og hive deg på giveawayen hennes!

Jeg har allerede kjøpt et likt bilde, bare at det er i blått og det henger i verkstedet! Teksten kan tolkes på mange måter synes jeg, men til meg er det en påminnelse at jeg må faktisk smøre på brodskiva mi sjøl, dvs jobbe hardt for å oppnå det jeg vil og fullføre drømmene mine! Jeg er ikke noe prinsesse som får alt ferdig servert....Nei, nei, laaangt ifra!

Besøk bloggen til Anna og ta også en tur innom nettbutikken hennes! Masse artig der! ;)

Én kommentar

Anna GL

06.feb.2012 kl.23:15

Tusen takk for super omtale og engasjement! Fantastisk gøy! :)

Jeg husker veldig godt hvordan jeg snublet over deg, i allefall! :) Jeg kjøpe en av de flotte bottoms up-brosjene dine på Bakklandet, hvor jeg fikk med et visittkort med bloggadressen. Gleder meg til å se flere skje-smykker! :)

PS Aner ikke hvordan du får til sånn bilde på siden på blogg.no, men innlegg holder jo i bøtter og spann for meg! :)

Mange kreative tanker til deg!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits