Feber begynner på " f " mamma....

Ja, det er sant.. Både feber og forkjølelse begynner på " f ", akkurat som f**n....  Det har vi skjønnt veldig godt i løpet av forrige uke... og min stakkar kropp kjenner det fortsatt, siden hodet kokes på 39+... Uka gikk saaaaakte .... Det er utrolig hvor sakte tiden går når man venter på å bli frisk.... og når man har sykt barn så går den enda saktere.... Man får ikke gjort så særlig mye.... og sovnmangel og irritasjon følger selvfølgelig med... Så kort sagt, denne uka var dedikert til å tørke renende neser dag og natt... og det at jeg er en nattugle, hjalp dessverre lite...

Men litt fikk jeg jobbe, i hvertfall... og det er bedre enn ingeting, selv om det ikke er nok.. :)


Denne ringen kom til verden i løpet av uka! Og jeg må si at den er den absolute favoritten min så lenge! Myntet som er brukt er er et sølv mynt, datert 1960! Og ikke bare er det i sølv men det er gresk også! Jeg er litt usikker på om den er sjelden eller ikke. Prisene på nett varierer mye og er avhengig av slitasje osv. men jeg har lest flere steder at greske gull- og sølvsmeder kjøpte disse i ruller og smeltet dem for noen tiår siden, da prisen på sølv var i skyene.

Dama som ridder på hesten er nemlig en gresk mytologisk figur, "Σελήνη" (Selini på gresk, Luna på latinsk). Selini på gresk betyr måne. Selini var altså månens gudinne og representerte månens faser og månens påvirkning på naturen (tidvatteneffekter feks) og ikke minst oss mennesker. Hun var gudinnen som kom samtidig med natta for å spre magi og lys til oss mennesker... ;)  Historien eller bedre sagt de mytologiske fortellingene om Selini er veldig lange og -som alt gresk - ganske kompliserte, så jeg skal ikke skrive så mye mer om det. :) Har noen større interresse i mytologi så er det bare å spørre! ;)


Selve ringen er igjen laget ev en gammel sølvgaffel. Hele ringen er høypolert for å få fram all glansen og ble pyntet med en liten rød korallperle! Fin kontrast og kanskje litt mer symbolikk bak fargen? ;)


Myntet er litt større en 2 cm i diameter og sitter kjempefint på fingeren! Størrelsen på ringen er 54 og den er ikke justerbar. Kommer  i nettbutikken!  Solgt ;)

Har du kasnkje et mynt som er spesiell til deg? Kanskje fra et land som du elsker?  Eller bare et mynt som du liker? Hvis du vil ha det gjort om til noe fint istedet for å la det ligge gjemt i skuffen, så kan du alltid ta kontakt! Jeg elsker "custom made"! ;)

Nå er det sengetid, tror jeg....Øynene svir....God bedring til meg og en fin kveld til dere! Klem!

 

PS: Jeg har fortsatt bloggtrøbbel og får ikke kommentere på enkelte blogspot blogger, uansett hva jeg har prøvd..... Kom med tips folkens!

3 kommentarer

demie

06.feb.2012 kl.21:55

Περαστικά Μαρία μου! τα πρώτα

χρόνια στη Νορβηγία αρρωστενα κάθε Φεβρουάριο...

Ringen er nydelig og La luna alltid stort inspirasjon ; )

αχ! αυτό το φεγγάρι...

gothiclove

07.feb.2012 kl.08:43

befinner meg i samme båt... forkjølelsesdrit...

fine ringer..

Apple.Eeek

07.feb.2012 kl.10:09

Så fin ring. Mye fint inne på epla-butikken din også :-)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits