Recycling del 2

Dere husker vel den første ringen som jeg har laget av et gammelt mynt,eller? Den har nå havnet i nettbutikken sammen med to nye.  :o) Her er coin ring nr. 2!
Den her er også laget av et engelsk mynt som den første ringen, men har er et "two pence" mynt som er mye mindre. Kjempefin og interessant fasong på selve myntet, som har 7 kanter istedet for å være helt rundt og nydelig farge ikke minst! Høypolert denne gangen for å framheve fargen.


Den sitter vedig fint på fingeren, synes jeg! Elegant og litt mer diskrè når det gjelder størrelsen. :o) Myntet er litt mindre enn 20mm i diameter.


Selve ringen er lett hamret for å få litt mer tesktur. Men kan noen gjette hva den er laget av? Ikke? Vel, jeg tenkte at det artig å basere konseptet mest mulig på gjenbruk og har derfor brukt bestikk igjen!


Denne gangen var det gaffelen sin tur.... En fin 40gr sølvgaffel av samme innkjøpsparti, med lange "tenner". De lager ikke sånne i dag... :o(


Hver "tann" ble gjort om til en ring! Dere skal slippe alle skitne og kjedelige tekniske detajer denne gangen, hehe, men noen bilder tok jeg med likevel, som et bevis at hele jobben er laget for hånd. ;o)Her er samme mynt under forming. :o) Litt vanskelig å beskrive alt trinn for trinn og jeg vet ikke om det er av så stor interesse heller, men jeg håper at dere har fått poenget. :o)


Og her er den tredje ringen som kom til verden! Igjen to-farget men myntet her kommer fra Frankrike, datert 1972.  Utrolig fin kobberfarge, fine reliefer på begge sider og tydelig tekst på kanten gjør ringen litt mer spesiell! "Liberte. egalite, fraternite" står det, fin statement eller? :o)


Og ringen er igjen laget av samme sølvgaffel! Litt mer gjenkjennelig her siden den er bare polert.  ;o) Fin, eller? Den skal garantert trekke mange blikk, tenker jeg! ;o)


Jeg avslutter innlegget med et stort takk til alle dere som har sendt meg så hyggelige kommentarer ikke bare her i bloggen men også på mail og på facebook! Det gir meg virkelig vinger å få positive tilbakemeldinger! :D Hva hadde jeg gjort uten dere? Stor klem til dere alle! :o)
 

 

4 kommentarer

Janne

31.jan.2012 kl.13:03

Så stilig :)

Den siste ringen er min fav ;)

Utrolig kult at du bruker bestikk i dine ringer også .

Du er så flink på gjenbruk ! !

Ha en fin dag Maria :)

SOLEN SKINNER !

Klem fra Janne

demie

01.feb.2012 kl.11:30

du are so kreativ Maria! det er imponerene!!!

jeg tar en tur til butikken nå, litt short of money, men jeg kan jo ta en titt for det ; P

en litten ting om deg på min siste post : )

Nina

01.feb.2012 kl.20:02

Mektig imponert, jeg bøyer meg i støvet. Lurer på hvor du tar alle ideene dine fra, å bruke gamle sølvgafler er jo genialt! Frihet, likhet, brorskap:)

Klem

18.feb.2012 kl.00:54

EN kjemefin gjenbrukstanke, sölvgaffler er bra utgangspunkt till mye.

Du fint resultatet det ble det.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits