Nye øredobber!


Jeg skulle egentlig knipse flere bilder i dag men når man får plutselig beskjed at kl. 10 må være på jobb, så går vel mesteparten av planene i vasken... Men tenkte å vise dere bilder av et par øredobber som jeg har laget. :) Disse er igjen laget av mynter og sterling sølv, som ringen. Myntene kommer fra Nederland, datert 1977.


Det var litt vanskelig å ta et bilde hvor fargen og patinaen vises akkurat som de er... men etter en halv time med fotografering måtte jeg bare gi meg... Men fargene på bildene her er veldig nær virkeligheten. Øredobbene er akkurat passe i størrelse synes jeg, dvs ca 10mm i diameter. Ikke for store og ikke for små. :)


Og her tar håndverkeren rollen som modell (!) for å gi dere et litt mer konkret bilde av størrelsen og hvordan øredobbene sitter på. Tilgi meg bildet, - jeg liker ikke å posere og var dessuten under tidspress, så jeg rakk ikke å bli litt mer presentabel.. Jeg har begynt med flere ting laget av mynter, så det spørs om det kommer en hel serie med smykker snart? :) Skal prøve å ta noen bilder under prosessen også!

Ønsker alle sammen en fin uke! Klem!

3 kommentarer

Janne

23.jan.2012 kl.15:40

Nydelige øredobber og modell :)

Nå har du jo en serie snart ja , med øredobber, ring og kanskje smykke ;)

Du så stilige klokker under her også !

Min favoritt var den nederste gule ;)

Ha en fin dag videre Maria

Klem fra Janne

ide-puffen

28.jan.2012 kl.23:02

Så fine øredobber Maria. Skal gå inn på epla etterpå.

Fantastiske LP kreasjoner under her også. Makan til kunstner.

Takk for superkoselig kommentar hos meg. Blir så glad.

Klem klem

Randi

IdJoWa

07.feb.2012 kl.08:18

Såå kult. Har lest gjennom mange av innleggene dine nå. Du lager så mange kreative greier! :DD

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits