Tips til LP entusiaster!

Jeg digger vinyl plater. Fargen, glansen, forpakningen... Vekker så mange gode barndomsminner... Mamma har fortsatt en stor sammling hjemme i Hellas og jeg husker dagen vi kjøpte den første cd-spilleren og den første cd' en som kom hjem...og ikke minst de laaaange diskusjonene om hva som er best cd eller lp... Mange som sa at lyden fra cd var alt for klar og *kald*, mange som savnet sjarmen av lyden til nålen når den plasertes på platen og lyden av støv...Litt vanskelig å beskrive lydene men jeg vil tro at de fleste vet hva jeg snakker om. ;) I dag er alt digitalt lyd, bilder, film....og lp platene hives ut og havner i søppelen...heldigvis for å bli reddet av folk som fortsatt er glad i nostalgiske ting - og her snakker jeg både om designere og forbrukere.;o)

Her er en super kreativ designer fra Estonia som jobber med lp'er og lager de stilligste lp-klokkene jeg har sett så lenge! Si hei til kreasjonene til Pavel Sidorenko!


Det var utrolig vanskelig å velge bare en favoritt og derfor viser jeg dere flere bilder... Jeg har vel sett lp-klokker før, men aldri noen med så fine detaljer! Inspirerende!


Prisen på disse er - utrolig nok -  ikke så verst heller!  En klokke koster mellom 26 og 32 Euro, dvs maximum 250,- kroner. Frakt kommer selvfølgelig i tillegg, men igjen summen er veldig nett! Max 290,- kr inkl. frakt!


Kanskje er det vel på tide for litt mer netthandel? Hvis jeg klarer å bestemme meg for en favoritt altså.... Det finnes mange andre varianter på Pavel sin nettside og hvis dere liker gjenbruk av lp 'er, anbefaller jeg et besøk! ;o)

Jeg avslutter innlegget litt brått rett og slett fordi mannen i huset har bursdag i dag og jeg har surfet på nettet litt for lenge.... Så hvis jeg vil ha en sjanse for å gjør ham med en god middag må jeg nok slå av pc' en nå.... Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin og koselig helg! Stor klem!

 

ps. Epla butikken har fått påfyll av nye varer... Ta gjerne en titt!

2 kommentarer

demie

23.jan.2012 kl.10:15

for en fantastisk og kjempe kreativ ide! vanskelig å finne en favoritt...

Siw Eriksen

30.jan.2012 kl.23:40

Jeg kom over kreasjonene hans for flere år siden i Tallin. Det var slik jeg ble inspirert til å prøve å lage mine egne klokker. Kjøpte kua hans til broren min. Kanskje ikke den mest spetakulære av kreasjonene hans;) Jeg skjærer de ut for hånd da. Koster litt mye å få skåret de med laser i Norge, og da bør man vell helst legge inn litt store bestillinger. Har man tilgang på laser eller vannsag, så er jo muligheten sinnsykt store. Arbeidskraften er vell litt billigere der han kommer fra også...

De nye skjekreasjonene dine var utrolig fine!

Så innmari kreativt! :)

Fin uke te dæ!

Siw

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits