Money, money, money!Denne herlige skatten har jeg fått av svigermor (selvfølgelig) før en stund siden, eller bedre sagt før noen år siden... Det er en liten sammling av mynter som forsvant da euro kom og andre gamle mynter fra hele verden.  Jeg har spekulert flere ganger, hvordan jeg kan bruke disse og har tidligere skissert et par ting men prosjektet ble hele tiden satt på vent av en eller annen grunn... (Jeg er veldig flink til å holde på med flere ting samtidig uten å fullføre noe av dem...). Men i dag skal jeg prøve noen ev mine ideer og vi får se hva som dukker opp! ;o)

Ønsker alle sammen en fin og kreativ dag! :o)

 

Én kommentar

Aksjebloggeren

17.jan.2012 kl.11:54

Som en mynt- og seddesamler må jeg innrømme at jeg blir veldig nyskjerrig på hva du finner på med disse myntene :) Titter nok innom senere og ser hva du har funnet på.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits