Nye Bottoms Up i nettbutikken!


I dag har jeg fyllt opp med nye Bottoms Up brosjer i nettbutikken! :o) Disse er alltid så gøy å lage! Storkoser meg hver eneste gang jeg holder på med Bottoms Up! Jeg mister kontakten med hverdagen, leker med materialer og utførdrer meg selv til å reise i fantasiens verden...herlig følelse! :o) Jeg har brukt kun miniatyrfigurer på disse. Synes dem passer veldig godt i konseptet, nemlig å fortelle en historie. Brosjene har ullike stiler, noen er mer maleriske andre mer grafiske, noen er tøffe andre er litt shabby...alle er unike! Så det er bare å ta en titt og finne din favoritt!

Én kommentar

Gertrud

28.jan.2012 kl.23:50

Er så fascinert av disse, de er utrolig fine, for en kreativ ide ;) Tror jeg må kjøpe en men får ikke bestemt meg for hvilken.. Er det nål bak på de?

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits