Dorull???Yes, yes! Dorull!

Jeg har sett flere ting og tang laget av dorull... Kort, julepynt, nisser, -alt mulig rart- og oss imellom, ikke alltid av god smak, men dette her var mye mer enn jeg kunne forestille meg! Se på disse ansiktene da! :D Så uttrykksfulle!! Helt utrolig altså! Et veldig godt bevis at en kreativ sjel ikke kjenner noe grenser! Inspirasjon kommer når som helst, hvor som helst.........hvis dere skjønner hva jeg mener.... ;o)

 

(Bildet er googlet)

 

5 kommentarer

Normal me

12.jan.2012 kl.23:38

Så stilig!

Ingrid Riddervold

13.jan.2012 kl.00:29

imponerende!

Anna GL

13.jan.2012 kl.09:40

Haha! Fantastisk bra! :D

thecreativesoul

13.jan.2012 kl.11:18

Stilig blogg :)

Thecreativesoul.blogg.no

Anna GL

13.jan.2012 kl.16:21

Hei! Tusen takk for hamstrehandel inne i Epla-butikken min! Godt å vite at bildet og bordskånerne blir tatt godt om av deg. :) God helg til deg! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits