Bye bye 2011!

Siste dag i 2011... Middagen er i ovnen, huset er fullt av fine aromaer (svigermor er sikker at vi spiser bedre enn alle i byen!) og masse latter (svigerfar og datter sorger for det) ... Litt stress av og til (typisk meg) og så masse latter igjen! :o) Herlig! Familie og kos og noen timer til for å si farvel til dette året! :o) Et år med både gode og mindre gode høydepunkter, med både søte, sursøte og noe bittere minner... Men er det ikke alltid sånt? Man må  *smake*  litt av hver for å verdsette det man har! ;o)

Jeg håper at 2012 skal være et godt år for hele verden... med mindre bekymringer og mange gode overraskelser og opplevelser for alle!  Et år med masse nye muligheter, uten begrensninger! Et år fullt av kjærlighet og glede! :o)

Godt nytt år alle sammen! Snakkes neste år! ;o)

Én kommentar

demie

03.jan.2012 kl.19:25

καλή χρόνια Μαρία μου, με υγεία και χαρά : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits