Juletanker, julegleder, juleønsker og en liten julehilsen! God Jul!Julaften! Alle forberedelsene er gjort, juletreet er på plass pyntet med hjemmelagede julekuler, alle gavene er pakket inn og levert, huset lukter bestandig julebakst, familien er her og venter på nissen, åååhhhh nå er det endelig JUL! Nå skal vi kose oss! Det har vært stille her inne siden November rett og slett fordi det har skjedd mye både arbeidsmessig og helsemessig. Men helsa er bra nå og alle i huset er friske (eller nesten friske) og en tøff og slitsom periode med masse stress på jobb er overstått og jeg har endelig klart å finne ro, gleder meg over jul og setter mål for det nye året!

Hver gang det nye året nærmer seg så pleier jeg -som de fleste- å gå gjennom årets høydepunkter, gjøre min selvkritikk og sette nye mål. Dette året var en påminelse for at livet går i sirkler... en sirkel er fullført, en periode er over og en ny sirkel begynner. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg måtte avslutte en sirkel og fra det nye året skal jeg ikke lenger være med partner på Pryd. Grunnene for det er mange og veldig ulike men besluttningen ble basert på magefølelsen. Etter en lang periode hvor jeg prøvde å overbevise meg selv at jeg tilhører der har jeg endelig klart å stole på hjertet mens logikken (og regnskap...) sa noe annet. Det føltes virkelig som at det er på tide å gå videre og ble slitten av å prøve så hardt å ignorere denne følelsen. Jeg har likevel mange gode minner og vil benytter herved anledningen for å takke for samarbeidet alle som er og har vært med på Pryd. Jeg fikk muligheten til å bli kjent med noen flotte og kreative mennesker og ønsker alle sammen masse lykke til videre!

Så fra det nye året skal jeg gjøre et fresh start! :oD Føler meg allerede full av energi og ideer og har mange planner (klekker så fort jeg kan) ! Jeg bare håper at lykken skal være på min side i 2012 og at jeg skal finne veien videre! ;o) Føreløbig skal mesteparten av varene som jeg hadde på Pryd havne i nettbutikken. Enkelte ting skal jeg slutte å lage så det kan hende at det kommer masse tilbud fremover!  Jeg fortsetter samarbeidet med rundt og rundt på lofoten

Ellers har dagene etter oppsigelsen min vært ganske travle men på en bra måte! Jeg kunne være effektiv og kreativ igjen, storkoste meg med julforberedelsene og venne-  familiebesøk og fikk tilbake energien til å takle alt som ikke gikk som planlagt med et smil og masse tålmodighet og optimisme! Flotte greier!Jeg ønsker alle sammen - familie, venner,bloggvenner, kjente og kunder - en fortreffelig jul og et riktig godt nytt år!

Kos dere masse! Stor juleklem fra meg!

3 kommentarer

kamerasilje

24.des.2011 kl.15:15

<3..Gledelig Jul..<3

Sandra ♥

24.des.2011 kl.15:17

god jul ♥ håper du får en fin dag! :-) ♥

Ingrid Riddervold

26.des.2011 kl.18:02

God jul vennen!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits