Rosejulekuler på tv!

I går fikk jeg en veldig hyggelig overraskelse! Jeg var innom bloggen til Ingrid og hun hadde publisert noen bilder av  tv sendingen *God morgen Norge*.  Siw Boine -en av epla damene- var der som gjest sammen med sine to søte døtre og to andre bloggere og kreative damer og hadde juleverksted for store og små. Døtrene til Siw hadde på seg kjempefine småkjøler laget av Ingrid og der på bordet var også to av mine rosejulekuler! :oD

Siw har nemlig demonstrert hvordan kulene kan lages og det var veldig artig at de ble plukket ut av oppskriftene som er i boka! Det ble dessverre ikke nevnt hvem som har kommet med oppskriften og det var litt synd... men det var veldig artig å se dem på tv  likevel! :oDDet var en veldig fin julegave selv om den var litt forsinket! ;o) Jeg håper at dere har fått en fin og koselig julefeiring og at vinden som blåser så sterk i det siste, har blæst bort alle bekymringer og problemer! :o)

Én kommentar

demie

27.des.2011 kl.09:25

Hei Maria!

dette er stas men riktig nok burde oppskriftshaveren nevnes...

du er dyktig og kjempe kreativ : )

Fortsatt en God Jul ti ldeg og familien : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits