En fin veske!

Bloggtreffet på Verdal var en kjempesuksess! Jeg smiler fortsatt når jeg tenker på alle de herlige damene som var med og hvor mye vi koste oss! Inger-Lise og Jorid som arrangerte treffet var skikkelig proffe og hadde til og med ordnet goodiebags for oss! ;o)

Jeg var så heldig og fikk denne fine vesken av mimic-copenhagen. Nydelig brun farge og den er i skinn! (Jeg elsker både skinn og brun farge!Hoho!)

Det var selvfølgelig butikkene på Verdal som sponset gavene og det synes jeg var utrolig snilt! :o) Det er klesbutikken sienna som har gitt min veske. Tusen hjertelig takk! :o)

Goodiebagen hadde vel mye mer enn veska! En flott cd av marte hallem og interiørbladet studio og så fikk vi 20% rabatt på flere spennende butikker den dagen! Tusen hjertelig takk til alle som bidro!

3 kommentarer

Linda Skogseth Stølen

01.nov.2011 kl.21:24

STILIG!

Anne Lise

01.nov.2011 kl.21:41

Tusen takk for et trivelig bloggtreff. For ei fin veske du fikk:-)) God tur til Stockholm, og så sees vi sikkert på Mule snart igjen! Hilsen Anne Lise

Bird

14.nov.2011 kl.00:15

Den var jo kjempetøff! Heldige deg!:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits