Bloggtreff og kos!

I går var det bloggtreff på Verdal! Kaffe, lunsj, masse prat og kos, shopping, en PERFEKT lørdag! Det var veldig koselig å bli kjent med så mange kreative damer! Alle veldig forskjellige men like hyggelige! Tusen takk til alle dere som kom og spesielt til Maratonjenta og Noe på hjertet som tok initiativet og organiserte det hele!


Her er bloggene til damene som var med. Alle er absolut verdt å besøke! ;o)

Noe på hjertetMaratonjentaide-puffenFargevandring, Skjerstad, Gult hus i svingenSareptas krukke Daisys homeMitas hjørneBarbros lille verdenNinas hjem og super lille

Jeg gleder meg til å treffe dere igjen! :o)

 

Bilder og collage av søte Jorid som står bak bloggen  Noe på Hjertet.

Én kommentar

Janne

31.okt.2011 kl.11:16

Hei og takk for sist :)

Det var en herlig dag og hyggelig å treffe deg . Nå har jeg kost meg her inne på bloggen din . Så mye fint du lager :)

Håper vi ses igjen :)

Klem fra Janne

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits