En romantisk historie...

Husker dere kanskje denne ringen her?

Den har ventet leeeenge inn i vitrineskapet på Pryd for å møte sin skjebne.... Mange som kikket på den og beundret den i løpet av disse månedene og mange som har prøvd den men ringen tok sin plass tilbake  i skapet....

I september, en dag jeg hadde vakt kom et par. Et veldig forelsket par... Det er noe med virkelig forelskede folk...De stråler på en spesiell måte og man skjønner det med en gang at love is in the air! De kom ikke fra Trøndelag men var i Trondheim på besøk. Han ville nemlig vise henne Trondheim fordi han studerte i byen. De var veldig hyggelige og gav oss masse komplimenter om det som vi lager,  tittet på alt i butikken, plukket ut gaver til venner og familie....og så kom det øyeblikket da Ingunn ser på ringen! Hun prøvde den og den passet perfekt på fingeren! Hun elsket den rett og slett! Anders foreslo at hun kunne vel ønske den til jul. Etter et kvarter havnet ringen tilbake i vitrineskapet... De betalte for gavene og lovet å komme tilbake neste gang de er i byen. Men Anders hadde en plan....og han tok med seg et visittkort...

Jeg trodde ikke at han skulle virkelig bruke visittkortet men to dager senere får jeg en epost... Anders lurte på om jeg husket de og ringen, som Ingunn ble forelsket i. Han ville ha ringen og det skulle bli en julegave til sin kjære! Så ringen ble tatt ut av skapet, ble pent innpakket og reiste dit i full hemmelighet! Er den ikke en fin romantisk historie? Vel, den blir enda bedre.... For ikke så lenge siden fikk jeg enda en epost denne gangen både fra Anders og Ingunn... Han klarte nemlig ikke å vente til jul og Ingunn fikk ringen tidligere....som en forlovelsesring!!!


Jeg mangler virkelig ord for å beskrive mine følelser... jeg blir ubeskrivelig glad når noen velger en av mine ting til noe så viktig! :oD  Det betyr at det som jeg gjør er meningsfullt, ikke bare for meg men også for andre... Tusen hjertelig takk Anders og Ingunn! :o)

Artig detalj: Ringen er unik, kun et eksemplar og den er laget av sterling sølv og kobber. Teknikken hvor to forskjellige metaller loddes kant til kant for å danne en mønstrede overflate med to eller flere farger heter married metalls. Tilfeldig?

 

6 kommentarer

May-Teresa

28.okt.2011 kl.23:38

så fin blogg du har! :-)

ocg.blogg.no

28.okt.2011 kl.23:52

Fin blogg!♥♥

demie

29.okt.2011 kl.09:58

Maria dette var kjempe fint! så koselig! αχ ο έρωτας! δείνει φτερά ... όχι μόνο σαυτους που αγαπιουντε αλλά και σε μας που τον βλέπουμε ... ringen er fantastisk og det er veldig spesielt at den er unique : )

Cilith

29.okt.2011 kl.14:28

Du skriver så fint om en vakker historie.. Veldig romantisk! :)

ide-puffen

30.okt.2011 kl.17:17

Hei solstrålen.

Takker så mye for i går. En glede å møte deg og så mange andre livlige damer.

Nå har jeg lest masse i bloggen din og gleder meg til å besøke deg i butikken. Så mye nydelig og kreativt du lager. Og for en vakker historie du skriver om i innlegget.

Ha en flott ny uke.

Klem

Randi

Bird

14.nov.2011 kl.00:18

Guri sååå romantisk!! Og veldig fin ring også da!!:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits