Flere pikekjoler!

Et nytt parti av pikekjoler er på plass på Pryd! Flere størrelser - fra 12mnd til 4 år forreløpig og det kommer flere snart'! Jeg hadde planlagd å ta bilder i dagens fine lys men det ble ikke noe særlig fint lys i dag... så bildene er litt misvisende når det gjelder fargene....Jeg tror jeg trenger litt trening når det gjelder fotografering i kunstig belysning... Hmmm....Kom gjerne med tips!

Jeg hadde også planlagd å ta bilder før jeg åpnet butikken i dag, men jeg fikk ikke sjansen... Butikken var stapfull av kunder 10 min etter åpningstiden... og to av kjolene forsvant før jeg rakk å ta bilder av dem! Men jeg kan i hvertfall vise frem de som er igjen (selv om fargene ikke stemmer helt...).


Her er en fiiiin grønn stripete kjole til en tøff 4åring! Den er sydd av en duk og har fått fôr av at dynetrekk fra Høie i pastellgul farge.100% bomull.  Matchende lilla skråbånd, to vintage knapper på toppen og flere nye knapper i forskjellige farger som pynt!

Blå og gul! Enda en pikekjole sydd av en liten gul/oransje og en blå duk med grønne stripper! Fôret er av en gardin i kremhvit med små rosa blomster! 100% bomull. Hvitt blonde som pynt, blått skråbånd og tøffe vintage knapper i matchende farge! Størrelse på den er 3 år!


Jeg er helt forelsket i disse knappene!

Grønn og gul! Kjolen er sydd av et nytt stoffrest i nydelige grønntoner og har fått fôr av et knallgul dynetrekk.  Skråbånd i akkurat samme farge, mørkrosa kroklissebånd og hvit blondebånd og kule vintage knapper! 100% bomull.Størrelse 3 år.

Rødt og blått! Skulle ønske at bildene kunne virkelig vise fargene....( Tror at jeg trenger litt trening når det gjelder fotografering i kunstig belysning...) Denne kjolen er i størrelse 2 år sydd  igjen av en duk og et dynetrekk fra Høie. Den har fått rødt blomstrete skråbånd og fine faseterte hvite knapper som pynt!

Rosa, blomster og pomponger! For en kombinasjon! Kjolen er i størrelse to år sydd av en rosa duk og et nytt stoffrest! Og selv om fargene er ganske friske og litt sommerlige denne her er en skikkelig vinterkjole siden den har fått fôr av fleece! ;o) Kjekt å ha på varme klær på vinteren spesielt når det gjelder et og toåringer! ;o) Kjolen er pyntet med blått skråbånd og artige pomponger i samme knallrosa farge som kjolen har og den har også fått matchende knapper!

Hva synes dere?


6 kommentarer

May-Teresa

28.okt.2011 kl.22:58

så fin blogg du har! :-)

karolifee

28.okt.2011 kl.22:59

tnå så søte da :)

Aina

28.okt.2011 kl.23:02

Så søte kjoler :-)

tinayjohnsen

28.okt.2011 kl.23:28

Nydelige kjoler :-) Sånne skal mine framtidige barn ha :-D

gilbergs

29.okt.2011 kl.16:53

Kjempe søte kjoler :)
Kjempe søte og fine kjoler :) Du kunne lett ha tjent noe penger å selge disse :) Veldig fin! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits