Bottoms Up Brosjene som reiste til Lofoten!

Det er en stund siden jeg har blitt kontaktet av Sylvia. Sylvia driver Rundt & Rundt Redesign,  en nydelig butikk i Kabelvåg, på Lofoten. Bottoms Up brosjene mine selges der siden mars og nå var det vel på tide for en liten påfyll! ;o)

 Ta en titt og tips venner og kjente som bor i eller skal besøke Kabelvåg å ta en tur innom butikken! Rundt & Rundt flytter til nytt og større lokale og da skal man finne et stoooort utvalg av unike ting! Verdt besøket! ;o)

 

Her er noen få smakebiter av partiet som reiste til Lofoten!

Kjekke damer på tur ;o)

A little bit lost maybe?

og noen hard arbeidende damer..

og så kom revolusjonen! En klassisk vespa og dame i jeans!

Journey in chaos...

og en reise i en mystisk hage....

Kubistisk selskap

med brokar som bakgrunn...Paying attention!Blocked..

Taking a break

Growing up

Favoritter denne gangen?

 

 

 

 

Én kommentar

demie

27.okt.2011 kl.23:11

έχω πολλά favoritter Μαρία ...και χαίρομε που η δουλειά σου βγάζει φτερά και πετάει ... φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα και επειδή τώρα τελευταία κάνω βόλτες στα

διάφορα " handmade" ξέρω oti τα δικά σου είναι πραγματικά handmade κι αυτό κάνει τη διάφορα. σου ευχομαι ότι καλύτερο : ) xoxo demie

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits