Digger!

I dag fant jeg et herlig bilde på nett på min vanlig inspirasjonsrunde! Se på disse superfantastiske krakene da!


Dama som står bak denne ideen er nemlig designeren Claire-Anne O' Brien. Hun er tekstildesigner med spesialisering i strikketeknikker. Har dere sett noe så kult?


Sprekke farger, lekende fasonger....disse er ikke kraker men ekte skulpturer, hvis du spør meg!

Jeg har fallt pladask for denne blå.... Den kunne passe perfekt i arbeidsrommet mitt! Kanskje julenissen hørte det da? ;o)

Alle bildene er fra websiden til Claire-Anne O'Brien. Klikk på navnet hennes for å besøke websiden! Den er absolut verdt et besøk!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits