Nye broderte sminkepunger!

Gjenbruk, gjenbruk, gjenbruk! Nøkkelordet til mesteparten av det jeg jeg lager! I går kom til verden fire nye sminkepunger og en stor toalettmappe laget av gamle broderier. Tanken at folk bare kaster disse broderiene fordi de har en liten flekk her eller en liten hull der, eller -enda verre- bare fordi de ikke faller i smak, gjør meg noen ganger trist...og derfor gjør jeg dem om til noe annet! ;o)

Her er den store toalettmappen laget av et gammel putetrekk! Fine rosa og cerise rosaer, litt blått her og der og nydelige mønstre i bruntoner som passer så godt med ullstoffets kremfarge!

Baksiden er sydd av en rosa gardin i meget kraftig bomull og fôret er et nytt stoffrest i bomull. YKK kvalitets glidelås som matcher både med de broderte rosaene og med baksiden! Her er det plass til alt mulig! ;o)

Her er to søstre-punger! Disse er sydd av en liten brodert løpper. Den var ganske lang og hadde fine broderier hele veien men jeg kunne dessverre ikke bruke hele lengden... Det var noen forferderlige flekker som ikke ville gi seg uansett hva jeg prøvde... Men det var i hvertfall nok ren og fin stoff for å sy to små sminkepunger! Egentlig er dem vel ikke så små siden de rømmer alt det grunnlegende når det gjelder sminke. Det er nok plass til og med til en parfymflaske! ;o)Baksiden er igjen sydd av kraftige bomullstoffer. Rosa for den ene og grønn for den andre. Blå og gul glidelås både som match og som kontrast og fôr av nye stoffrester! Er disse ikke fine da?


Siste paret av pungene som jeg laget i går, er disse her! Litt mer romantisk uttrykk på disse både når det gjelder broderiet og fargene...Søte roser i pastellrosa og jordtoner! Sminkepungene her er sydd av en liten brodert duk, funnet på loppis... Skjønner ikke hvorfor den ble kastet siden den var så god som ny, men jeg er veldig glad for at den havnet i hendene  mine! ;o)

Lilla og rosa bakside for disse og brun og turkis glidelås tilsvarende.Fôr i knallfarger som en liten kontrast! :o)


Disse kan være perfekt gave til bestevennina, søstera eller mamma! Unike og laget med masse kjærlighet! ;o) Ta en tur innom Pryd for skafe deg en før de forsvinner! Og dere som ikke bor i Trondheimsområdet men vil ha en læl, send meg en melding og vi skal finne ut av det!                 
Én kommentar

Kristina, mamma til en Prins!

26.okt.2011 kl.15:08

så kreativt! Flotte dem ble:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits