Eplas jul!

Det er en stund siden jeg fikk beskjed at julekulene som jeg laget i fjor skulle bli med i Eplas bok med juleideer men ville ikke si noe før boka kom! Men nå er boka allerede på plass i kiosker og bokhandlere så jeg kan offisielt dele gleden min med dere! :oD


Boka er fyllt med fantastiske oppskrifter og inspirasjon til jul! Julegaver, julepynt, pepperkakedeig og så mye mer! 38 kreative Epladamer har bidratt med nydelige ideer og tips til denne boka og jeg må bare si at det føles fantastisk å være enn av dem! :D Hele 156 sider med masse bilder og skritt for skritt tutorials for å lage alt selv!

Jeg var så heldig at begge ideene mine ble med i boka! Siw og Torunn,de to damene som står bak boka og har nemlig startet Epla.no har litt forskjellig smak, hehe! Her er rosekulene laget av ull, som Siw likte så godt!

Og her mine stoffkledde julekuler som Torunn likte best.Disse er egentlig mine favoritter også! Bildene har jeg tatt selv og det var litt av en utfordring... (Ikke så enkelt å ta bilde med speilreflekskamera på venstre hånd, hihi!)men det gikk så bra til slutt og jeg er strålende fornøyd med resultatet! :o)

Så dere som har lyst til å lage sånne kuler (og mye mer!) selv må bare kjøpe boka! Den selges selvfølgelig også på Epla. Den anbefalles på det varmeste! Og dere som ikke har tid eller lyst til det men vil pynte treet eller vinduet med julekulene mine så er det bare å ta en tur innom Pryd eller besøke min Epla butikk! Julekulene skal dukke opp begge plasser i løpet av første uke i November! ;o)

 

Jeg avslutter innlegget med et bilde av fjorårets juletre, pyntet med fargerike stoffkledde julekuler!Klem fra meg! :o)

4 kommentarer

KRISTI :)

25.okt.2011 kl.21:34

kul blogg :)

demie

26.okt.2011 kl.09:15

Maria! dette er det fineste juletre jeg har sett!!! bravo! det er vel fortjent, du lager kjempe fine ting! klem fra østlandet : ) φιλάκια xxxx

Anne På Landet

10.nov.2011 kl.21:04

...og jeg er lykkelig eier av boka og kan lage disse rosene og kulene dine *hurra* =)

Anette {foreldremanualen}

14.nov.2011 kl.14:06

Nydelig! :-D

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits