Nordlys på taket vårt!

I går danset nordlyset bokstavelig på taket vårt. Jeg sett det to ganger før men det har aldri vært så nært oss! Så jeg måtte bare lage meg en kopp med varm kakao, kle meg godt og sette meg på verandaen for å nytte nordlysets magi! Det danset og danset og plutselig forsvant og kom tilbake igjen sterkere enn før og skiftet farge fra grønt til rødt og tilbake til grønt igjen.... Så ubeskrivelig pent.... Jeg vet at dere nordmenn er kanskje vant til det men jeg blir kjempeimponert hver eneste gang jeg ser på nordlyset... og derfor måtte jeg vel være våken til nesten kl. 4 i går.... Men hva hadde dere gjort hvis dere kunne se på dette her fra vinduet?


Bildet har jeg ikke tatt selv. Den er lånet fra Levangeravisa sin nettside. Men det var akkurat dette synnet som holde meg våken i går.... Nydelig! :o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits