En spesiell ring

Før ca en måned siden fikk jeg en kundebestilling for en ring. Ingrida som er med på Pryd ville ha en  unik sølvring for bursdagen til dattera si. Gina ble 18 år og ringen skulle nemlig erstatte en ring som har blitt arvet fra mor til datter i hennes familie, men som har blitt litt gammeldags i stilen.. For en ære å lage den ringen! Det er veldig spesielt når noen stoler på deg og gir deg frie hender for en sånn jobb!

Etter litt idemyldring og innspill fra Gina selv, fant jeg ut at hun er virkelig glad i naturmotiver som blomster, blader og fugler og samtidig i enkle former og relativ smalle ringer. Jeg begynte å tegne mine frslag men denne gangen funket denne *tradisjonelle* metoden ikke.... Det klødde i hendene å jobbe direkte på metallet og la materialet vise meg veien... Og det gjorde jeg!Med utgangspunkt i Ginas smak og påvirket av min egen kultur, laget jeg denne ringen.  Bladene ligner veldig på oliventre blad og er tegnet på frihånd direkte på ringen og så saget ut for hånd. Overflaten er hamret for å få litt mer tekstur som passer veldig godt med stilen og motivet.

Gina var veldig fornøyd med resultatet og så var jeg! Jeg var veldig spent om den kommer til å falle i smak, det må jeg si.. men alt gikk bra! ;o) Ringen var akkurat som hun ville ha den! Riktig bredde, riktig form, riktig stil, riktig størrelse, alt var perfekt! Herlig følelse! Tusen takk Gina og Ingrida for at jeg fikk mulighet til å jobbe med noe så viktig til dere! Det var virkelig en ære!

3 kommentarer

demie

23.okt.2011 kl.19:20

dette er en veldig vakker ring Maria : ) bra jobba !

Anna GL

23.okt.2011 kl.20:47

Kjempefin ring! :)

Gina

27.okt.2011 kl.09:13

Tusen takk Maria :)

Jeg er veldig fornøyd med den, og den er på fingeren min altid :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits