1000 Bottoms Up Brosjer!

Det har vært litt stille her inne i det siste...Først var det oppussing og utvidelse av Pryd....og så begynte vi å pusse opp hjemme... Vi har revet gulvet i hele andre etasje og satt nytt.... Møbler som måtte flyttes til andre rom og etasje, bøker, serviser, leker....alt ble stablet rundt omkring i huset... og til slutt var det kun det ene baderommet og soverommet vårt som var brukbare... Støv overalt.... Gud jeg har aldri sett så mye støv før...Og da gulvet ble ferdig så måtte vi ta alt på plass igjen.... Krevende, slitsom og kjedelig jobb.... Og nå at vi er nesten ferdige med alt, nå ble alle i familien syke... Så typisk....

Men jeg har i hvert fall fått arbeidsrommet mitt tilbake og kan  stenge meg der inne i noen timer når jeg vil glemme hverdagen min som den er akkurat nå... :o) Når hendene mine er opptatt og pusler med det og det andre, så blir batteriene automatisk fulle av energi og stresset er borte i løpet av noen minutter! Herlig!

Noen Bottoms Up brosjene kom til verden i løpet av de siste dagene... Mesteparten av dem skal reise til Lofoten til Rundt og Rundt Redesign. Jeg må vise bilder av dem senere siden dagslyset forsvant før jeg rakk å ta bilder av dem. Men her er i hvert fall  bilder av dem som har funnet veien til Epla butikken min. ;o)

Tryllefløyten?


Urban cycling


Psychedelic


Into the sea

 

Paparazzi


A journey among words


Den siste er faktisk brosje #1000! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle lage så mange! Og jeg skjønte det bare når jeg skrev nummeret bak den... For en deilig følelse altså! Et tusen Bottoms Up Brosjer! Et tusen helt unike Bottoms Up Brosjer! :oD I denne anledningen vil jeg takke hjertelig alle dere som har støttet og fortsatt støtter meg og mine prosjekter. Jeg setter stor pris på det og det gir meg motivasjon til å fortsette! Tusen takk! :oD Jeg kommer med giveaway i løpet av uka for å feire det fine runde tallet, så følg med! ;o)

God helg til alle dere der ute! Klem fra meg! :o)

 

4 kommentarer

KamerAsilje

23.okt.2011 kl.14:25

Fin blogg :D

crystalbok

23.okt.2011 kl.14:54

kjempe fin blogg :)

fint med en kommentar tilbake <3

WhiskeyRiver

23.okt.2011 kl.22:41

Så utrolig kule brosjer! De var kjempesøte!

Ingrid Riddervold

24.okt.2011 kl.16:26

Oioi, grattiss! Tenk det, 1000 unike ideer inni de små "verdnene" der!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits