Going industrial...

Det er nesten to måneder siden jeg har begynt å eksperimentere med litt mer industrielle materialer til mine smykker. I august kom jeg med en rekke armbånd, hvor jeg bruker muttere. Jeg rakk ikke å presentere disse her på bloggen, siden de forsvinner med en gang når de kommer i butikken! ;o) Men nå var det på tide altså!

Vokset bomullsnor i friske feminine farger kombinert med tøffe bittesmå muttere av rustfritt stål. Jeg likte veldig godt kontrasten mellom materiallene og og synes at armbåndede fikk et fint og lekkende utrykk. :o)  Som dere ser på bildet kommer de i to varianter. En som er flettet med dobbelt snor og har litt større muttere og en tynnere med verdens minste muttere!


Kombiner flere i ulike størrelser og farger for et *funky* uttrykk eller bruk bare et i favoritt fargen, hvis du ønsker noe mer diskret, men likevel stillig! ;o)

Her ser dere det som er dobbelt flettet og har større muttere! Det er ikke så stort likevel! ;o)

Og her er det med de små muttere! Disse er ikke større enn 6mm i *diameter*!  Supersøte!

Armbåndene kommer i flere farger : rødt, lyseblått, oransje, lime, lilla og fuchsia (eller cerise) og snart skal jeg vise dere en andre versjon med skinnsnor for menn. Standard lengden er ca 20 cm men hvis man vil ha det mindre eller større, så må man bare ta kontakt og bestille riktig størrelse! ;o) Disse finnes allerede på Pryd i Trondheim og kommer i løpet av kvelden på nettbutikken for dere som ikke bor i Trondheim! :o)

Pris : 130,- for de små og 160,- for de store!

 

 

3 kommentarer

myruin

28.sep.2011 kl.22:33

hvorfor ikke muttere hele veien rundt, blir det for tungt?

De var forresten kjempe fine!

demie

29.sep.2011 kl.10:29

katapliktika Maria! bravo : )

04.okt.2011 kl.21:09

belloooooooooo

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits