Pikekjoler - Ny modell!

I løpet av  forrige uke har jeg sydd flere pikekjoler, denne gangen skal jeg vise dere en annen type, med armer! Supersøte kjoler med fin fasong! Disse kan brukes lenge og kan bli herlige tunikaer når barnet begynner å vokse ut av dem! Snedig?


Kjole nr 3 er bitteliten, størrelse 3 til 6 måneder! Sydd av et retro putetrekk med herlige hjerteformer! Hvitt, rødt og marineblått! Knallgrønne armer med hvite prikker sydd av nytt stoff og mtchende skråbånd!


Kjole #4, er sydd av et dynnetrekk. Nydelige striper i hvitt, lyseblått, cerise og grønt! Armene er sydd av en nyere stoffrest i babyrosa med fuchsia blomster! Marineblått skråbånd med blomster som kontrast og to vintage knapper som pynt! Alle stoffer er 100% bomull. Størrelse 6 - 9 måneder.

Husker dere den første kjolen jeg har sydd? Kjole # 5 her er sydd av samme stoff. Jeg har falt pladask for dette stoffet! Elsker den blåtonen i kombinasjon med rosene! Armene her er sydd av en  gul bomullsduk og kjolen har også fått gult skråbånd! Størrelse 12 måneder.


Og her er kjole #6! Rosa prinsesse! Den er sydd av en vintage stoffrest *arvet* av svigermora. Gammeldagsrosa som bakgrunn og detaljer i mørkerosa, turkis, hvitt og gult. Armene er sydd av en mørkturkis stoffrestsom har bittesmå svarte blomster. To store vintage knapper som pynt og lilla skråbånd! Størrelse 3 år.

Alle kjolene venter på nydelige småjenter på Pryd på Bakklandet! Jeg har klipt stoff til flere kjoler i dag. Vi får se om jeg rekker å gjøre noen av dem ferdig i løpet av helga!

 

ps. Prisene varierer fra 330,- til 410,- . :o)

 

Stikkord:

11 kommentarer

kjempe søte kjoler!

PS: hadde likt om du hadde kommentert bloggen min!

tinayjohnsen

24.sep.2011 kl.21:29

Så søte kjoler :-D

Kine Oksvold

24.sep.2011 kl.21:29

søte kjoler :)

Annette elvig

24.sep.2011 kl.21:30

søøøte kjoler!

har spørsmålsrunde på bloggen, ta en titt innom og skriv en kommentar! :-)

mamma te lisa MARIE

24.sep.2011 kl.21:30

søte ;)

<3 helle hellum

24.sep.2011 kl.21:31

så utrolig søte kjoler! :)

Lily

24.sep.2011 kl.21:34

Nydelige kjoler!

Siv-Inger

24.sep.2011 kl.21:40

Så nydelige kjoler... skulle ønske jeg hadde ei jente!!!

Ha en fin Lørdagskveld!

<3Maricken

24.sep.2011 kl.21:41

Så utrolig søte kjoler! :D Hva er prisen? <3

Camilla

24.sep.2011 kl.21:54

Kjempe søt kjoler:D

bojah - kommenterer tilbake <3

24.sep.2011 kl.22:15

så nydelige kjoler! :')

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits