Nyheter!Punger og toalettmapper!

Selv om jeg har blitt utsatt for en god del stress i det siste, har jeg klart å holde produksjonen på gang og jeg konkluderer at det finnes vel nesten ingen ting som kan drepe kreativiteten! Her er noen smakebiter av ukens produksjon. Sminkepunger av gjenbrukte stoffer! Jeg rakk dessverre ikke å ta mange bilder før jeg satt dem ut i butikken men det blir mer detaljerte bilder neste gang, jeg lover. :o) Disse sminkepungene er store nok til å rømme alt det som vi damene trenger i vesken, til og med parfymeflaske!Jeg her laget også en større variant som er meget romslig for dere som har sminkedilla og har derfor behov for litt mer oppbevaringsplass. Her er noen toalettmapper, igjen av gjenbrukte stoffer som er veldig dekorative og praktiske samtidig! Også perfekte når man skal reise, siden de har plass til vanig shampoo og conditioner flasker! ;o) Den på bilde øverst er sydd av en gammel brodert duk som hadde hull på den andre siden! Nydelige farger!

Den her er sydd av en tykk bomullsgardin som har fått nytt liv! Kult gammeldags blomstermønter og fine livlige farger!Sist men ikke minst denne stripete herligheten her, sydd av en ny stoffrest i kraftig bomull! Jeg elsker striper og spreke candy farger! :o) Alle disse har havnet på Pryd på Bakklandet men hvis du ønsker deg en av dem eller vil ha en laget spesielt til deg, så er det bare å ta kontakt!

 

4 kommentarer

Lise

23.sep.2011 kl.13:26

Så fine :)

demie

23.sep.2011 kl.18:13

gratulerer med selvstednighet! jeg fikk også sjokk når heg skjønte hvor mye byrokrati har vi i Norge ( for andre ting men likevel- byrokrati er byrokrati) kjempe fine punger Maria! kreativ jenta : )

Maratonjenta

24.sep.2011 kl.09:45

Kjempefine produkter, Maria!!! go girl!

Merethe Elin

24.sep.2011 kl.12:58

Flotte!

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits