MOMS, skatt og alle disse kjedelige tingene....Nei, det gjør jeg ikke...og ærlig talt så kjenner jeg heller ingen som gjør det... Men nå har den tiden kommet hvor jeg må betale moms til staten... Skrekk og gru.... Det er ikke selve skatten som er skremmende men papirarbeidet som dette innebærer.... I løpet av de siste ukene fant jeg ut at det finnes en god del byråkrati også i Norge...skattekontoret kan ikke hjelpe deg og du går eller ringer fra kontor til kontor for å få litt veiledning...Kjedelig og stressende... Men nå er jeg ferdig med det kjedelige arbeidet og jeg har blitt offisielt en selvstendig næringsdrivende! Og jeg velger å se kun på det positive til tross for at jeg må plutselig betale 25% moms. Det er jo et tegn på at bedriften går bra og dette må feires! Jeg vil takke alle dere,- venner, familie og trivelige kunder, som har kjøpt noe av meg og støttet butikken! :o) Dette betyr mye for meg! TUSEN TAKK! :o)

 

 

Bildet er funnet på nett

 

Én kommentar

Anna GL

23.sep.2011 kl.13:55

Det er jo gode nyheter at du har tjent såpass mye da! Men kjipt med papirarbeid! Hadde jeg vært der hadde jeg jo sjekket hvor mye det koster med en regnskapsfører. Ikke sikkert det er så ille. :) Men gratulerer med mange salg! Jeg er jo en av de! :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits