Time for tea! Nye smykker!

Uka som gikk var jeg kjempeproduktiv altså! :o) Mine første kjoler kom til verden og så fikk jeg tid til å lage noen nye smykker i tillegg! :o)


Det ser ut som at høsten har kommet og vinteren nærmer seg så det er *time for tea* baby! Selv er jeg ikke så særlig glad i te...jeg foretrekker duften og smaken av deilig varm kaffe men jeg er utrolig glad i tekanner og serviser! Så her er noen artige halssmykker med tekanner og kopper!


Disse er laser cut i tykk acryl og kommer i forskjellige fasonger og fire forskjellige farger, rosa, kremhvitt,hvitt og svart! De har fått en glassperle som pynt i tillegg! Kjedene er selvfølgelig nikkelfrie men disse her er også forsølvet! Shinny! ;o) Disse kan du kjøpe på Pryd på Bakklandet og snart på Epla butikken min for 120,-! :o)

 

8 kommentarer

Venil

19.sep.2011 kl.20:55

De var såå søte da!!

lonethatsme

19.sep.2011 kl.20:58

Så søte de var ! :)

frk. ina - HAR KONKURRANSE

19.sep.2011 kl.21:23

søte!!

Annbjørg

20.sep.2011 kl.11:25

Så søte smykker! Du er kreativ! :)

Timotei

20.sep.2011 kl.17:01

Så mye fint du har laget i det siste! Likte så godt kjolene du har sydd. Kjempeartig med den som en kan snu og bruke på begge sider!

demie

20.sep.2011 kl.22:07

Μαρία μου φτιάχνεις καταπληκτικά πράγματα! σευχαριστω για της επισκέψεις στο blog μου και αν θέλεις στείλε μου το email σου ( το δικό μου θα το βεις κάτω απτό contact ) φιλία : )

Kine Helberg

21.sep.2011 kl.22:08

fine:)

Ainur

22.sep.2011 kl.22:08

Så søte:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits