Byåsen bydelsfest!


Litt før sommeren ble jeg kontaktet av en veldig trivelig dame for å delta som selger i Byåsens bydelsfest, lørdagen den 24. September. Jeg takket selvfølgelig ja til tilbudet og gledet meg stort for at jeg fikk være med. Etter ferien begynte jeg til og med festivalproduksjon. Men ting gikk nok en gang ikke akkurat som planlagt...Dagen før festen skal jeg være i operasjonstua pga en dum cyste på baksiden av kneet.... Ikke noe stort, men stort nok for å ødelegge mine planner... 

Heldigvis får The Little Box være der, det blir bare meg som ikke skal være tilstedet! Anne og Hege to av mine partnere på Pryd skal være der med sine egne varer og skal ta med mine ting også! Så hvis du bor i Trondheim ta en tur innom Byåsen! Som du ser på flyeren over, det er masse artige aktiviteter! Markedet skal være åpent fra 14:00 til 19:00 mens aktivitetene varer enda lengre! :o)

Én kommentar

Ane

23.sep.2011 kl.12:10

Lykke til med operasjon! Leit at du ikkje får vært med sjølv då, men slik blir det vel av og til.

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits