Presentasjon av pikekjolene!

Etter to dager ved siden av symaskina, flere timer med prøving of feiling, resultatet ble et rom, bombet av forskjellige stoffer, knapper, tegnepapir, stoffrester (som skal brukes til øredobber og brosjer) og seks små pikekjoler! :o) Her er de to første!

Her er kjole #1! Samme mønster som den her men denne er litt mindre! Størrelse 12 mnd. :o) Kjolen er sydd av en rutete ullskjørt i grått og sennepgult og fôret med bomullstoff i deilig vinrød farge med bittesmå hvite blomster, som jeg fikk fra mamma. :o)Istedet for trykk-knapper, har jeg brukt vanlige knapper denne gangen som har nesten samme gulfarge med rutene i stoffet.

Kjole #2 er sydd av en duk i nydelige blå-, turkise-, rosa-, og lillatoner og som fôr brukte jeg et hvitt dynetrekk som har fine flaskegrønne blomster! Begge stoffene er 100% bomull. Kjolen har også fått to chunky vintage knapper i matchende turkisfarge! Størrelse 2 år.

Jeg glemte å ta bilde av den andre siden av kjolene (måtte synde meg før dagslyset forvant helt...),  men de kan brukes på begge sider! :o) De har fått sin plass på Pryd allerede! Jeg er kjempespent på responsen! :o) Kanskje dukker noen flere opp i Epla butikken min også? ;o)

 

 

 

8 kommentarer

aaaw, så nydelig :D

Maren Kristine Kolbeinsen

19.sep.2011 kl.20:53

Utrolig fine! Nesten så jeg har lyst på en liten dukke å kle opp selv.

lonethatsme

19.sep.2011 kl.20:53

Åh, så skjønne! :)

mariellgv - den kule jenta

19.sep.2011 kl.20:53

nydelig:)

Hege Christine Sørensen

19.sep.2011 kl.20:53

Så nydelige kjoler!

Hilsen Hege (Helsesøster på nett)

iamthebiggestbelieber

19.sep.2011 kl.20:55

Kan du lage de i .. ehm, maange størrelser større og sende til meg ?? : D

♥Lise

19.sep.2011 kl.20:55

så søt kjole!

MariaOBee

19.sep.2011 kl.20:56

Søte!

Hadde blitt glad for kommentar tilbake :)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits