Mamma se på min kjole!

I det siste har jeg blitt oppfordret og utfordret av venner og familie for å sy barneklær. Jeg må innrømme at oppfordringene var ikke nok til å overbevise meg at jeg virkelig kan det, men det å bli utfordret er noe helt annet... Da har jeg noe å bevise både til meg selv og til andre. Så jeg begynte å eksperimentere med ulike mønstre. Jeg åpnet skapene hvor tekstilsammlingen min er gjemt bort, tok frem saksa og symaskina, tegnet, tegnet over og over igjen...justerte litt her og der... og den første pikekjolen kom til verden!


Den er i størrelse 92-98, dvs 3 år. Nydelig Tilda stoff i bomull på utsiden med fôr av gjenbrukt stoff fra et dynetrekk, skråbånd i matchende blåfarge og små trykk-knapper! Det som er veldig snedig med den kjolen er at den kan faktisk brukes på begge sider siden alle sømmene er usynnlige!

Meget praktisk med to kjoler i en! Spesielt når men tenker hvor mye og hvor ofte de små søler... ;o) Dere som har barn vet hva jeg snakker om...  Når småbarn får hendene på mat så finnes det plutselig mat overalt....

Kjolen måtte også *prøvekjøres*... og heldigvis var modellen i godt humør og veldig ivrig for å ha den på! :o)

Her er verdens største sjarmtroll med den nye kjolen sin! Passer henne perfekt! Fin lengde, behagelig fasong og nydelige farger! Den var en jammen en STOR suksess! ;o)


Se hvor stolt hun er over den! Hihi! :o)  Kjolen er godkjent uten tvil og forsøket var vellykket! Etter det kunne jeg ikke motstå tanken å sy flere... Jeg satt ved symaskina i to dager og eksperimenterte videre med andre stoffer og andre mønstre også. Resultatet får dere se snart! Pikekjolene fortjenner et eget innlegg! ;o)

Ønsker dere en fin fin dag! :o)

 

10 kommentarer

Herlighet så nydelig!:)

iamthebiggestbelieber

19.sep.2011 kl.20:51

Herlig kjole !! <3

mariellgv - den kule jenta

19.sep.2011 kl.20:51

Du er kjempe flink!:)

Maren Kristine Kolbeinsen

19.sep.2011 kl.20:54

Disse minnet litt om bunader. Så søte!

motegalskap

19.sep.2011 kl.20:54

Å herregud, det er en av de nydeligste små jentene jeg har sett ! :)

Utrolig sjarmerende datter du har, og veldig fine kjoler. Du er flink ! :D

Some Raindrops <3

19.sep.2011 kl.20:55

Naweee, søtt!! :D

Miriam

19.sep.2011 kl.20:56

Kjempe søte kjoler :)
Nydlig!

lillemuu

19.sep.2011 kl.20:57

Så nyydelig, både kjolen og ungen<3

sweetnatur

19.sep.2011 kl.20:57

Når jeg blir gravid( dessverre en veldig god stund til:( ), så skal jeg bestille 5000 kjoler av deg:)

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits