Nye Bottoms Up brosjer på Pryd!

I år hadde jeg bestemt meg for å ikke jobbe mens jeg var på ferie...og jeg klarte det faktisk. Jeg jobbet ikke. Det klødde i fingrene flere ganger og det var ikke så lett å ikke gjøre noe kreativt men jeg klarte å holde meg opptatt med andre ting... Men nå at jeg er tilbake, nå at jeg fått arbeidsrommet mitt tilbake, nå er det ingen ting som kan stoppe meg! ;o) Butikken er dessuten nesten tom for varene mine etter turistsesongen så det er på tide for påfyll! Et nytt parti av femti Bottoms Up brosjer har allerede funnet veien til Pryd! Her er noen smakebitter!

En hel serie med miniatyrer!  Jeg bare elsker miniatyrer!  De gir så mye liv i komposisjonen! Barn og damer og herrer, alle har tatt sine plass i brosjene! ;o)

Nydelig jente kledd i nostalgisk rosa kjole som poserer uten problemer  foran en ikke så høflig vegg!

Bonderomantikk???

Fragile som porselen....

Fragile som porselen nr2....


Du og jeg....

Danser med sommerfuglene....

Lost childhood......

Jeg gikk en tur i stien...

Luxurious romance...


Old and ugly?


Shrinked manhood....lost pride...


Lemon sky..


Uten tittel


He and envy's rose garden.

Lost and found

Birdies

No sense of time...


Lost world...

Uten tittel

No sense of time nr 2

No sense of time nr3


Sorg

Long time ago...

 

Marked...

Play-stop


Heavy Rutine...

Steel bird

Romantiske, funky, fargeglade eller svarte og hvite...Noe for hver smak! Jeg minner på at Bottoms Up Brosjene er unike og det finnes ikke to like! Derfor er de også nummerert!  De venter på Pryd på Bakklandet for en ny stolt eier!

Har du en favoritt denne gangen?

 

 

 

4 kommentarer

Ingrid Riddervold

26.aug.2011 kl.12:10

ja, den som heter marked! råfin!

31.aug.2011 kl.21:51

Hei!

I dag har jeg vært på Pryd og da kjøpte jeg meg en nydelig ring som du har laget! Jeg var der sammen med søskenbarnet mitt, Åshild, som selger bildene sine der. Jeg synes du lager så mye fint. Kjempeflink er du! Og så ser jeg at du også bor på Levanger som meg :-)

Timotei

01.sep.2011 kl.00:00

Beklager, det var ikke meningen at den kommentaren skulle være anonym...

Rannveig

demie

02.sep.2011 kl.19:51

hei Maria! mitt favoritt er disse om no sense of time. jeg har lyst til å ha dem på bloggen snart. arbeidet ditt er kjempe kul : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits