Bye bye ferie.......

Ferien er over..... og sommeren går mot slutten.... Etter en laaaang periode på hjemlandet, morsomme dager på stranda og koselige kvelder med venner og familie, god mat, masse vin og lange diskusjoner om finanskrisen, så er vi back to reality... Ugresset rundt huset ble til en jungel, garasjen og verandaen ventet på maling, en god del vakter for begge voksne i familien, lillemor begynte på storavdelingen i barnehage og mye mer... Hvordan håndterer man alt dette, hvordan får man tilbake sine gamle rutiner når man har slappet heeeelt av i nesten to måneder? Hmmmm..... Jeg vet ikke ennå men jeg jobber med saken...


Det hjelper å tenke at jeg fikk virkelig nyte tiden jeg hadde sammen med mannen og dattera mi... Disse bildene oppsummerer min ferie.... Kvalitetstid med familie.... Det finnes vel ikke noe bedre enn det, eller? ;o) Og nå at batteriene er ladet opp, så kommer bølger av nye ideer og masse planer! Hehe! Følg med! ;o)

Én kommentar

demie

25.aug.2011 kl.11:33

velkommen tilbake! κάθε κατεργάρης στον πάγκο του τώρα Μαρία !

det pleier å gå bra det ; )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X
bloglovin
Kategorier

Arkiv

hits