Sommer og sol!

Sommer og sol, ja! Ikke her i Levanger.... Her er det regn og 12 grader... Men det blir sol til oss i morgen! Nå er det på tide for sommerferie!  En velfortjent sommerferie! Det har vært dødstille her inne men det er bare fordi jeg hadde altfor mye å gjøre.... Men jeg regner med at fem hele uker i Hellas sammen med gode venner og familie, god mat, vin, strand og sol skal fylle opp batteriene mine!



Jeg ønsker dere en kjempefin sommer! :o)

3 kommentarer

Maria-Helen

15.jun.2011 kl.15:16

Kjempe fin blogg! :D

15.jun.2011 kl.15:47

Buone vacanze!

Happy relaxing holiday!

Elena from Italy

demie

17.jun.2011 kl.18:03

Maria mou! sou efhome kales diakopes. se ligo katevenoume ki emeis Ellada. ston ilio kai sti thalassa.... polla filia : )

Skriv en ny kommentar

Maria

Maria

29, Levanger

En trivelig gresk dame som bor i Norge i tre år nå! Heldig mamma til verdens søteste datter og lykkelig gift med verdens snilleste mann! Jeg studerte tysk språk men den kreative naturen min var ikke tilfredstillt...så jeg begynte på nytt og nå er jeg utdannet smykkedesigner og sølvsmed. Smykkene er kanskje min største lidenskap men jeg elsker å eksperimentere med forskjellige ting av og til! Det er jo helt umulig å begrense fantasien og hendene mine! Hvis du ønsker å kjøpe noe fra meg, klikk på Eplalogoen for å komme til nettbutikken eller send meg en epost og vi skal få det til! Adressen er chatzopoulou.m@gmail.com! Noen av varene mine kan også finnes på Rundt og Rundt Redesign på Lofoten. Håper at du finner noe interessant i den lille boksen min! Legg gjerne igjen en aldri så liten kommentar!

"Besøk gjerne nettbutikken min"


T H E L I T T L E B O X












bloglovin




Kategorier

Arkiv

hits